La ce tratamente de întinerire apelează Gabriela Cristea. Vedeta are mare grijă de felul în care arată: „Toamna asta mi-am propus”

Data publicării:

Gabriela Cristea a dezvăluit la ce tratamente de întinerire apelează în această toamnă. 

Gabriela Cristea artă impecabil, la vârsta de 48 de ani. Prezentatoarea TV recunoaște că nu a apelat până acum la medicul estetician și preferă să își facă tratamente pentru întinerirea pielii. Chiar dacă are se împarte între platoul de televiziune și viața de mămică, vedeta recunoaște că încearcă să își mai facă timp și pentru ea. 

La ce tratamente de întinerire apelează Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în vața ei. Recent, vedeta le-a mărturisit fanilor că, în această toamnă, și-a propus să aibă mult mai multă grijă de ea. Astfel, soția lui Tavi Clonda a trecut pragul clinicilor de infrumusețare, acolo unde a apelat la un tratament cu acid hialuronic, care ajută la hitratarea intensă a feței. 

„Toamna asta mi-am propus să fac multă hidratare pentru față, iar astăzi îmi fac un tratament cu acid hialuronic. Să știți că există soluții și pentru doamnele care, de exemplu, se machiază în fiecare zi și care nu pot păstra cele 24 de ore între tratamente și un nou machiaj. Uite că centrele de întreținere corporală lucrează și sâmbătă și duminica pentru ca, pentru toate doamnele, să existe soluții. Acum mă relaxez.”, a spus Gabriela Cristea în mediul online.

Tavi Clonda, despre diferențele care există între el și Gabriela Cristea

„Nu a fost niciodată o problemă și nici nu s-a resimțit, pentru că mentalitatea ei este tânără, mentalitatea mea este tânără, vom rămâne doi tineri care ne vom ține de mână și când vom fi doi moșuleți. N-aș putea să spun unde s-ar pune problema asta, de vârstă sau de înălțime sau de greutate. Nu contează lucrurile astea. Nu știu la ce ar putea să conteze într-un cuplu, nu e o diferență mare… depinde și de felul omului de a fi… dacă se potrivesc, se potrivesc, ce să mai… Nu există perfecțiune, le avem fiecare pe ale noastre, și bune, și rele, dar tocmai asta face o relație să meargă. Noi ne și potrivim, ne-am potrivit la gusturi, noi nu ne-am certat când făceam casa, că avem aceleași gusturi. Ne plac aceleași lucruri, e important să ai pasiuni comune”, a spus Tavi Clonda.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, în pragul despărțirii

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează un cuplu de 10 ani. Artistul a recunoscut că au existat momente tensionate în cuplu și asta pentru că sunt amândoi destul de orgolioși. 

„Da, au fost. Nouă nu ne plac relațiile cu năbădăi. Mie îmi place să fie ceva constant, iar sentimentele să crească. Au fost vreo două certuri, aiurea în tramvai, suntem amândoi orgolioși. Eu am plecat la un prieten, ea a plecat singură. A doua oară a fost presiune cu casa, nu mai știu, era și cu pandemia… important e să nu dureze foarte mult. Oricum, două certuri în zece ani, mi se pare că e OK. Și ea lasă de la ea, dar eu las mai mult, mai ales acum, după copii. Ea e mai aprinsă uneori, muncește și foarte mult', a dezvăluit Tavi Clonda pentru Playtech.

Citește și: Irinel Columbeanu nu are bani să plătească azilul în care s-a mutat. Fostul milionar așteaptă să încaseze prima pensie: "Nu pot să-l dau afară, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel