La ce preț se ridică tratamentul pe care l-a urmat Petrică Mâțu Stoian. Suma este colosală

Data actualizării: | Data publicării:
Petrica Mițu Stoian, captură video YouTube
Descriere foto: Petrica Mițu Stoian, captură video YouTube

Petrică Mâțu Stoian s-a internat la o clinică privată pentru a face un tratament post-covid. Din nefericire, starea de sănătate a artistului s-a înrăutățit, iar ulterior, acesta a decedat. Regretatul interpret de muzică populară trebuia să scoată din buzunar o sumă colosală pentru terapia pe care o făcea.

În urmă cu câteva zile, Petrică Mâțu Stoian se internase la o clinică privată din Reșița pentru a urma un tratament post-covid. Starea solistului s-a înrăutățit, astfel că organismul lui a cedat în urma unui șoc septic în doar câteva ore de când fusese mutat la Spitalul de Urgență din Reșița. 

În urma morții lui Petrică Mâțu Stoian au apărut tot mai multe speculații legate de problema care a dus la producerea decesului. Potrivit Antena3, se pare că în urma necropsiei, medicii au descoperit că îndrăgitul artist s-a stins din viață din cauza unui vas de sânge care s-ar fi spart la nivelul plămânilor. Se pare că Petrică Mâțu Stoian ar fi ar fi consumat o doză dublă de anticoagulante.

Totodată, surse din unitatea spitalicească unde a fost internat Petrică Mâțu Stoian au dezvăluit că la necropsie, medicii legiști din Reșița au descoperit faptul că regretatul artist ar fi suferit o barotraumă. Mai exact, plâmânul lui Petrică Mâțu Stoian ar fi fost supus unui șoc din cauza dozei de oxigen. Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul decesului cântăreţului de muzică populară din judeţul Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian.

Terapia la care a recurs Petrică Mâțu Stoian este descrisă ca fiind extrem de sigură de clinica privată, pacienții fiind introduși într-o cameră care seamănă cu o capsulă și prezintă 16 scaune, prin care este administrat oxigen medical pur sub presiune.  Pacienții care recurg la așa ceva sunt monitorizați tot timpul, chiar și video, de către medic. Prețul pe care sunt nevoiți să îl plătească românii pentru avea parte de acest ajutor nu este unul mic.

Mai exact, în cadrul centrului, acesta avea asigurată masa și cazarea, plătind 150 de lei pentru fiecare zi pe care urma să o petreacă în clinică. De asemenea, fiecare ședință de terapie ajungea la 300 de lei, așa că Petrică Mîțu Stoian trebuia să achite 7.000 de lei la final, relatează playtech.ro

 

Citește și: Petrică Mâțu Stoian, cauza decesului. Primele rezultatele ale autopsiei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel