La ce articole vestimentare trebuie să renunțăm în această primăvară. Designerul Florin Burescu: ”Nu mai sunt ce au fost. S-a dus vremea lor”/ EXCLUSIV

Data publicării:
Sursa foto: Ținuta la control, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Ținuta la control, Spectacola

Florin Burescu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care sunt piesele vestimentare la care trebuie să renunțăm în această primăvară. 

Cu fiecare an care trece, tendințele în modă se schimbă. Chiar dacă unele piese vestimentare vor rămâne întotdeauna la modă, cu fiecare nou sezon apar noutăți. Majoritatea doamnelor își doresc să fie în pas cu moda și să abordeze cele mai noi stiluri.  Florin Burescu, designer vestimentar, a fost invitatul Rominei Băluță, în cadrul noii ediții a emisiunii „Ținuta la control”, acolo unde a explicat care sunt articolele vestimentare pe care nu trebuie să le mai purtăm în această primăvară. 

Cum alegi rochia de mireasă perfectă. Florin Burescu:"Trebuie să te reprezinte pe tine". Cel mai important sfat, atunci când mergi să o probezi

La ce articole vestimentare trebuie să renunțăm în această primăvară

Designerul a mărturisit că, în acest sezon, nu se mai poartă articolele vestimentare croșetate și hainele groase, din lână. Totodată, Florin Burescu a precizat că trebuie să renunțăm și la blănițele sintetice prespălate. 

”Nu v-aș pune să renunțați la ceva anume, dar v-aș pune să le eliminați puțin, să le duceți în altă zonă. Aici mă refer la toate hainele croșetate, hainele acelea groase, din lână. Nu mai sunt de actualitate, Gata, a fost momentul lor. Au mai apărut acele blăni sintetice prespălate. Nu vă spun neapărat să le aruncați, pentru că au costat ceva, știu, dar nici nu trebuie să le mai purtați, penru că nu mai sunt ce au fost. S-a dus vremea lor. În rest, este interesant cum vede fiecare moda. Din punctul meu de vedere, mai bine ai 30 de umerașe corecte, decât o mie de umerașe haotice. Cred ca ar trebui să începem să mergem pe elemente de bază, iar având elementele de bază, trebuie doar să accesorizăm o ținută. În acest caz, nu vei fi niciodată nevoită să faci o schimbare drastică în dressing-ul tău. Da, ai renunțat la o cămașă că s-a deteriorat, dar nu că nu mai e la modă. În acest fel, vei avea parte și de o economie și de o gestiune foarte bună a situației financiare, dar și de un dressign curat, care te poate ajuta oricând. ”, a spus Florin Burescu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Florin Burescu: „De fiecare dată par altele, pentru că avem accesorii pe care le punem”

”Accesoriile au un rol foarte important. Spre exemplu, în cazul meu și al costumelor negre, deși sunt trei la număr, de foarte bună calitate, dar au și ele câțiva ani la mine în garderobă, de fiecare dată par altele, pentru că avem accesorii pe care le punem , eșarfele de mătase, care se vor purta toată viața. Nu trebuie să vă lipsească niciodată o rochie neagră, animal print și roșie, din garderobă. Având aceste variante, puteți să o purtați așa simplă cum este ea, o poți purta cu un sacou pe umeri,  o poți purta într-o zonă office, dacă nu este dintr-un material prețios. Îți poți crea tot felul de ținute, le poți combina între ele, trebuie doar să îți dorești și să vrei.”, a mai spus designerul Florin Burescu.

Citește și: Cum purtăm corect colanții. Cele mai mari greșeli pe care trebuie să le eviți. Florin Burescu: ”Te duci într-o zonă vulgară. Trebuie să ai grijă”/ EXCLUSIV

Vezi emisiunea integrală mai jos:

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel