„La casa de papel”, ultimele episoade. Ce personaj din serial ești în funcție de zodia ta

Data publicării:
La casa de papel, captura video YouTube
Descriere foto: La casa de papel, captura video YouTube

„La casa de papel” revine cu ultimele cinci episoade ale seriei. Actorii promit că fanii nu vor fi dezamăgiți. Te-ai gândit ce personaj din serial ești în funcție de zodia ta?

Ultimele cinci episoade vor ajunge pe platforma Netflix pe 3 decembrie. Protagoniștii au asigurat că finalul nu va dezamăgi. Pentru Álvaro Morte, „Profesorul”, finalul este „plin de tensiune absolută”. Cele mai grele momente abia acum vin. Membrii grupului trebuie să înfrunte două mari provocări: să scoată aurul cu ajutorul unui plan plin de incertitudini și să părăsească Banca Spaniei.

Ce personaj din „La casa de papel" ești în funcție de zodia ta?


Berbec

Atunci când te gândești la un nativ al acestei zodii, ai în cap o persoană neînfricată, curajoasă și destul de competitivă. Pe alocuri nerăbdătoare, impulsivă și furioasă. Tokyo este personajul care le are pe toate acestea. Are o energie debordantă, se plictisește repede, îi place adrenalina, nu dă niciodată înapoi!

Taur

Helsinki. Cu un fizic puternic, cu o loialitate uimitoare, cu răbdare nemaipomenită. Este generos, de modă veche și destul de persistent. Deși nu pare, ar evita agresivitatea și ar ține nervii lui și ai celorlalți sub control.

Gemeni

Berlin, poate cel mai intrigant. Duplicitar, inteligent din cale-afară, comunicator fără de egal. Gemenii sunt guvernați de Mercur, care nu era doar mesagerul zeilor, dar și un îmbârligător cu clasă. 

Rac

Rio. De ce? Pentru că este băiatul bun, sensibil, romantic și uită de nevoile lui. Se simte deseori nesigur. Are nevoie de protecție și își dorește confort. 

Leu

Nairobi. Nu îi este teamă să își manifeste sentimentele. Acțiunile ei sunt pline de dinamism și îi place să motiveze oamenii. Ține la opiniile ei puternice. Ar face orice pentru copilul ei. Îi plac distracția și umorul de calitate. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel