Kylie Jenner, mamă pentru a doua oară. A vrut să țină sarcina secretă, dar un detaliu a dat-o de gol

Data publicării:

Kylie Jenner este însărcinată și urmează să devină mamă pentru a doua oară. Deși își dorea să țină sarcina secretă, fanii și-au dat seama imediat.

Miliardara în vârstă de 24 de ani este însărcinată și așteaptă cel de-al doilea copil alături de iubitul său Travis Scott, au declarat surse apropiate cuplului pentru Page Six.

Cei doi mai au o fiică, pe Stormi, în vârstă de 3 ani, iar Jenner a vorbit în trecut despre dorința de a face un frate pentru fetița lor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ???? (@kyliejenner)

O sursă a apropiată cuplului a declarat pentru page Six că întreaga familie este "încântată".


Vestea a venit după ce Caitlyn Jenner a stârnit speculații joi, anunțând că așteaptă un alt nepot, dar s-a dovedit a fi vorba despre fiul ei, Burt Jenner, care așteaptă al treilea copil cu iubita sa Valerie Pitalo.

 

În martie, în timpul unui interviu pentru Harper's Bazaar, Kyle a fost întrebată despre planurile de a-și mări familia.  "Toți prietenii mei mă presează în legătură cu asta... Ei o iubesc pe Stormi. Cu siguranță mă simt presată să îi fac un frate sau o soră, dar nu există niciun plan", a declarat atunci vedeta.

Își dorește 7 copii

Și în timp ce a apărut în cadrul seriei #DoYourParty Instagram Live a prietenei sale cele mai bune, Stassie Karanikolaou, Kylie a adăugat: "Vreau șapte copii, dar nu chiar acum.

"Sarcina pur și simplu nu este o glumă; este un lucru serios și este greu", a adăugat ea. "Nu sunt pregătită pentru asta încă".


A ținut secretă prima sarcină

Kylie, care a început să se întâlnească cu Scott în aprilie 2017, și a ținut secretă prima sarcină, anunțând sosirea lui Stormi abia după ce a născut.

"Am împărtășit atât de multe din viața mea. Eram, de asemenea, foarte tânără când am rămas însărcinată și a fost foarte mult pentru mine personal. Nu știam cum să aduc asta și în public și să aud părerea tuturor. Cred că a fost ceva prin care trebuia să trec singură.", a explicat ea mai târziu pentru Andy Cohen.

 

 

Susținută de familie


Sora ei, Kendall Jenner, declara atunci: "Aceasta este, evident, o teorie - nu am fost niciodată însărcinată și sunt sigură că există studii în acest sens - dar cred că, cu cât ești mai liniștită atunci când ești însărcinată, cu atât mai multă pace se transmite copilului tău.


Sora mai mare Kim Kardashian - care are patru copii cu Kanye West - a dezvăluit că în perioada sarcinii, Kylie nu a ieșit din casă pentru a se proteja pe ea și pe bebeluș.

"Erau momente în care conduceam și eram însărcinată, iar paparazzi aproape că intrau în mașinile noastre pentru că voiau să facă poze", a spus Kim. "Kylie a vrut să-și protejeze sarcina" 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ???? (@kyliejenner)

 


Chiar și în timp ce stătea acasă de luni de zile, Kylie a spus că a fost deranjată de paparazzi, dezvăluind: "Am stat în casa și în jurul cartierului meu. Apoi, spre sfârșit, erau elicoptere în fiecare zi - nici măcar nu puteam să ies afară pentru că mă filmau".


Detaliile care îi dau de gol sarcina

Vedeta a stârnit pentru prima dată zvonuri despre sarcină în această vară, când a apărut îmbrăcată într-o cămașă extrem de largă, în timp ce se afla în Idaho.

Jenner a împărtășit, de asemenea, o fotografie a comenzii sale de sushi, care părea să fie numai rulouri de avocado în loc de pește crud.

Fanii au preluat-o imediat, cu unul dintre ei comentând: "Kylie mănâncă sushi fără pește... este însărcinată".

 

Vrând, se pare, să facă o încercare de a-și scoate fanii de la bănuieli, Kylie a postat apoi o fotografie cu un cocktail pe Instagram Stories, scriind: "Nimic nu se compară cu un litchi martini", urmat de o fotografie cu ceviche de pește crud.

Cu toate acestea, fanii au reacționat imediat: "Dar oare chiar îl consumă?".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel