Kylie Jenner i-a schimbat oficial numele fiului său, la 16 luni de la naștere: "Nu mai este Wolf"

Data publicării:
Kyle Jenner, foto Instagram
Descriere foto: Kyle Jenner, foto Instagram

Vedeta din 'The Kardashians' a dezvăluit că ea și Travis Scott au schimbat numele fiului lor din Wolf în Aire în martie 2022

Fiul lui Kylie Jenner este acum, din punct de vedere legal, Aire Webster.

Pe 22 iunie, mama a doi copii a depus o cerere pentru ca numele fiului ei în vârstă de 16 luni să fie schimbat în mod legal din Wolf Jacques în Aire, potrivit documentelor judiciare obținute luni de PEOPLE.

Jenner, în vârstă de 25 de ani, și Travis Scott, în vârstă de 32 de ani, și-au întâmpinat fiul pe 2 februarie 2022. Cuplul o are în comun și pe fiica Stormi, în vârstă de 5 ani.

Inițial, ei l-au numit pe al doilea copil Wolf Jacques, dar numele a fost de scurtă durată, deoarece Jenner a scris pe Instagram Story în martie 2022 că al doilea copil al ei "nu mai este Wolf".


"Noi chiar nu am simțit că i se potrivește. Am vrut doar să împărtășesc, pentru că tot văd Wolf peste tot", a scris Jenner la vremea respectivă, fără să precizeze dacă și al doilea prenume, Jacques, a fost eliminat.

Vedeta Kardashians a dezvăluit pentru prima dată noul nume al fiului ei în ianuarie, în legenda postării sale de pe Instagram: "AIRE." O sursă a declarat pentru PEOPLE la acea vreme că apelativul înseamnă "Leul lui Dumnezeu".

După ce a dezvăluit pseudonimul fiului ei, Jenner a clarificat apoi cum se pronunță numele copilului ei atunci când o pagină de fani a pus întrebarea.

După actualizare, contul KylieSnapchat a distribuit un videoclip cu imagini ale celui de-al doilea copil al fondatoarei Kylie Cosmetics și a întrebat: "Credeți că se pronunță air sau airey?". Jenner a răspuns: "AIR", alături de un emoji cu o inimă roșie.


În luna mai, vedeta de reality-show a împărtășit pe TikTok un videoclip drăguț în care se plimba la soare cu Aire. Ea a legendarizat videoclipul cu un emoji cu mâini făcând o formă de inimă.

În clip, duo-ul mamă-fiu este văzut trecând printr-o arcadă într-o grădină frumoasă, plină de flori. Jenner întinde apoi mâna către băiețelul ei, iar acesta își pune cu dulceață mâna în a ei într-un moment adorabil.

Postarea lui Jenner vine după ce mama a doi copii a marcat Ziua Mamei prin împărtășirea unor fotografii inedite cu Aire și Stormi pe Instagram. "O zi fericită a mamei" a legenda Jenner fotografiilor.

Ea și-a amintit, de asemenea, de perioada în care a fost însărcinată cu bebelușii ei și a împărtășit o fotografie în care își face o formă de inimă cu mâinile pe burta goală. Un alt diapozitiv a arătat-o pe Stormi hrănindu-l pe Arie cu un biberon.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel