Kristen Stewart s-a logodit cu scenarista Dylan Meyer. Cum va arăta rochia de mireasă

Data actualizării: | Data publicării:

Actrița din "Twilight", în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit marți, în timpul apariției sale la emisiunea "The Howard Stern Show" de la SiriusXM, că s-a logodit cu iubita ei, scenarista Dylan Meyer. 

"Ne căsătorim, o vom face cu siguranță", i-a spus Stewart lui Howard Stern în cadrul interviului de la SiriusXM. "Am vrut să fiu cerută în căsătorie, așa că bănuiesc că am sculptat foarte clar ceea ce îmi doream și ea a nimerit-o. Ne căsătorim, se va întâmpla".

De asemenea, ea a discutat despre planurile ei de nuntă, spunând că vrea să fie o ceremonie "relaxată".

"Vreau să stau acasă. Vreau să fie în L.A., astfel încât toată lumea să poată veni și ... Vreau să fie destul de relaxată. Nu vreau ca nimeni să plimbe pe nimeni pe vreun culoar, ca și cum am sta în picioare, am face jurămintele", a spus ea, și, bineînțeles, "să petrecem după".

 

De asemenea, actrița a spus că nu intenționează să poarte o rochie de mireasă tradițională, ci mai degrabă "cea mai bună pereche de Levi's din toate timpurile, un tricou vechi pe care este imprimat un smoching".

"Vreau să o văd râzând isteric când mă va vedea într-un tricou cu un fals smoking".


Stewart și Meyer au ajuns pe prima pagină a ziarelor când au fost văzute sărutându-se în mai multe fotografii făcute de paparazzi în 2019. Cele două și-au asumat oficial relația pe Instagram, în octombrie 2019, când Meyer a distribuit o fotografie alb-negru în care cele două se sărutau, potrivit USATODAY. 

"Găsește-mă sub pătură ascunzându-mă de poliția fericirii", a scris Meyer în descrierea fotografiei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dylan Meyer (@spillzdylz)


Mai târziu în acel an, într-un interviu pentru Stern din noiembrie 2019, Stewart a vorbit despre relația lor. 

"Amândouă suntem din L.A. și iubim cu adevărat L.A. Amândouă suntem un fel de scursori. Amândouă ne-am simțit ca niște troli când eram copii. Suntem atât de asemănătoare, dar diferite. Ea este o scriitoare; este genială", a spus ea la acea vreme.

La vremea respectivă, Stewart a spus că abia așteaptă să o ceară pe Meyer în căsătorie. 

"Da, vreau să fiu, cumva, rezonabilă în legătură cu asta, dar cred că lucrurile bune se întâmplă repede", a spus Stewart, adăugând atunci că avea un plan despre cum o va cere în căsătorie. "Nu pot spune acum, pentru că va afla". Planurile ei de căsătorie nu erau "legate de niciun fel de convenție ciudată", a adăugat ea.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dylan Meyer (@spillzdylz)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel