Kourtney Kardashian își acuză sora că i-a "furat" momentul nunții. Gestul lui Kim Kardashian care a înfuriat-o: „Mi se pare bizar că nu mi-a menționat acest lucru”

Data publicării:
Karsdashians, captură video YouTube
Descriere foto: Karsdashians, captură video YouTube

Este război total între surorile Kardashian. 

Reality show-ul The Kardashians  este despre familie - și asta include și certurile lor foarte mediatizate. După cum își amintesc fanii, în timpul episodului din 15 iunie al emisiunii, Kourtney Kardashian și-a exprimat dezaprobarea față de colaborarea surorii Kim cu Dolce & Gabbana, care a avut loc la doar câteva luni după nunta ei cu Travis Barker, în timpul căreia ea și restul clanului Kardashian au fost coafate de casa de modă italiană. În episodul din 22 iunie al sezonului 3 al emisiunii The Kardashians, certurile dintre cele două s-au intensificat după ce Kim a aflat de nemulțumirea surorii sale, iar Kourtney și-a acuzat sora că "fură" de la ea, potrivit Bustle.


În timp ce vorbea cu stilistul ei, Dani Michelle, Kourtney a dezvăluit că "nu a urmărit" defilarea surorii sale Ciao Kim de la Săptămâna Modei de la Milano, dar "a văzut fotografii" ale colecției inspirate din anii '90 care, în opinia ei, seamănă izbitor de mult cu piesele pe care le-a ales pentru nunta ei.

"Ea este acolo și face toată treaba asta, vreau să aibă timpul ei", a explicat Kourtney, adăugând: "Acum că o văd, chiar nu mi s-a spus niciodată că conceptul era din anii '90. Se simte ca și cum ea a luat tabloul de atmosferă pe care l-am trimis familiei mele... ea scoate toate aceste vibrații de la nunta mea cu look-uri pe care noi le-am îngrijit atât de atent și apoi le-a pus în prezentarea de modă."

Vedeta de reality-show a continuat să sublinieze că o "rochie de fluture" de culoare burgundi pe care a purtat-o în timpul celebrărilor de la nunta ei din 2022 a fost reprodusă în cadrul defilării lui Kim într-o culoare diferită - ceea ce i s-a părut "ciudat".

 


Clarificând că nu se "așteaptă" la loialitate din partea brandului Dolce & Gabbana, Kourtney a continuat spunând că se așteaptă la loialitate din partea surorii și mamei sale, Kris Jenner, care "a făcut afacerea" pentru a asigura colaborarea lui Kim la Săptămâna Modei de la Milano. "Mi se pare bizar că nu mi-a menționat acest lucru - este la patru luni după nunta mea, acest lucru trebuie să fi fost planificat și să se fi lucrat la el de luni de zile", a adăugat Kourtney.


După ce s-a întors în Los Angeles de la Milano, Kim i-a dezvăluit surorii mai mici Khloé Kardashian că încă nu a "vorbit" cu Kourtney.  Khloé a dezvăluit că Kourtney a sunat-o în lacrimi după prezentarea de modă a lui Kim la Milano, susținând că "momentul nunții i-a fost răpit".


Kim a continuat să respingă afirmația lui Kourtney că prietenii ei sunt de acord cu poziția ei, spunând că sora ei mai mare "nu are prieteni", înainte de a susține că "i-a spus" despre colaborarea cu Dolce & Gabbana din timp. "Am avut aceste conversații, doar că ea nu știa că este o afacere atât de mare", i-a explicat Kim lui Khloé, subliniind că a fost "atentă" la nunta lui Kourtney în timp ce își curatoria colecția. Între timp, Kim a remarcat, de asemenea, că Kourtney a reciclat unul dintre look-urile ei D&G din 2018 chiar anul trecut.


Un teaser pentru episodul de săptămâna viitoare le arată pe Kim și pe Kourtney stând în sfârșit jos pentru a "vorbi despre Dolce", despre care sora Khloé se teme că ar putea "să devină urât rapid".

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel