Kourtney Kardashian, complicații în sarcină. Vedeta a suferit o "operație fetală urgentă". Care este starea bebelușului

Data publicării:

Kourtney Kardashian și Travis Barker au trecut prin clipe de groază, recent, când vedeta a fost nevoită să fie supusă unei operații fetale urgente, din cauza unei probleme de sănătate care îi punea viața bebelușului în pericol. 


Kourtney Kardashian a vorbit despre momentele cumplite în care s-a luptat pentru viața bebelușului ei. 

Kourtney Kardashian, în vârstă de 44 de ani, și soțul ei, toboșarul de la Blink-182, Travis Barker, în vârstă de 47 de ani, au dezvăluit că vedeta a avut o complicație în sarcină și că a fost nevoie de intervenția medicilor pentru a salva bebelușul. 


Alături de o fotografie alb-negru cu mâinile lor împletite, viitoarea mamă a scris: "Voi fi veșnic recunoscătoare doctorilor mei incredibili pentru că au salvat viața copilului nostru".

"Îi sunt veșnic recunoscătoare soțului meu care s-a grăbit să-mi fie alături din turneu pentru a fi cu mine în spital și a avea grijă de mine după aceea, stânca mea. Și mamei mele, mulțumesc că m-a ținut de mână în toată această perioadă", a continuat ea.

"Fiind o persoană care a avut trei sarcini foarte ușoare în trecut, nu am fost pregătită pentru teama de a mă grăbi la o operație fetală urgentă. Nu cred că cineva care nu a trecut printr-o situație similară poate începe să înțeleagă acest sentiment de frică", a împărtășit ea. "Am o înțelegere și un respect cu totul nou pentru mamele care au fost nevoite să lupte pentru bebelușii lor în timp ce erau însărcinate."

Ea a concluzionat: "Lăudat fie Dumnezeu. Să ies din spital cu băiețelul meu în burtică și în siguranță a fost cea mai adevărată binecuvântare."

 

Toboșarul a împărtășit, de asemenea, un tweet despre această situație, scriind: "Dumnezeu este mare. Am zburat acasă pentru o intervenție chirurgicală de urgență care a pus în pericol viața copilului nostru și care sunt atât de recunoscător că a decurs bine."

"Vreau să vă mulțumesc pentru tot sprijinul. Turneul se reia vineri", a încheiat el.

 Blink-182 și-a amânat concertele pentru ca Travis Barker să poată fi alături de soția sa


Vestea cuplului a venit după ce Blink-182 a anunțat vineri dimineața devreme că își amână datele turneului european după ce Barker a trebuit să se grăbească acasă pentru o "problemă familială urgentă".

"Din cauza unei probleme urgente de familie, Travis a trebuit să se întoarcă acasă, în Statele Unite. Spectacolele din Glasgow, Belfast și Dublin sunt amânate", a transmis trupa. "Mai multe informații în ceea ce privește întoarcerea sa în Europa și datele reprogramate vor fi furnizate de îndată ce vor fi disponibile."

 

Acest bebeluș este al patrulea copil pentru fiecare. Kourtney are, alături de fostul soț, Scott Disick, doi fii, pe Reign Aston, 8 ani, și Mason Dash, 13 ani, plus fiica Penelope Scotland. Travis Barker are trei copii cu fosta parteneră, Shanna Moakler, fiul Landon, 19 ani, fiica Alabama, 17 ani și fiica vitregă Atiana, 24 de ani.

 

Sarcina a fost obținută după mai multe încercări de FIV

În iunie, Kardashian a dezvăluit că este însărcinată, anunțând vestea emoționantă la concertul soțului ei, ținând în mână un semn scris de mână. Cuplul a confirmat vestea atunci când amândoi au postat în aceeași seară pe Instagram o înregistrare video a momentului.

Sarcina vine după ce cuplul a împărtășit că a oprit tratamentul de fertilizare in vitro, dar că încă mai speră să aibă un copil împreună.

"Am terminat oficial cu FIV [fertilizarea in vitro]", a spus Kourtney într-o confesiune din cadrul emisiunii The Kardashians, în luna mai. "Ne-ar plăcea un copil mai mult decât orice, dar cred cu adevărat în ceea ce Dumnezeu are pregătit pentru noi. Dacă este vorba despre un copil, cred că se va întâmpla".

Barker și Kardashian au început să se întâlnească în 2021, după ce au fost prieteni timp de ani de zile, logodindu-se în luna octombrie a aceluiași an. Kardashian a anunțat vestea emoționantă împărtășind o mână de fotografii de la cererea romantică în căsătorie pe plajă a lui Barker, cu descrierea: "pentru totdeauna @travisbarker".

 

După ce s-au căsătorit în Las Vegas fără o licență oficială de căsătorie în aprilie 2022 și s-au căsătorit legal în Santa Barbara, cuplul a avut o ceremonie oficială de nuntă în Italia pe 22 mai a aceluiași an. Înconjurați de trandafiri roșii și de cei dragi, cei doi și-au schimbat jurămintele în fața tuturor copiilor lor


 

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel