Kinga Varga, invitată la Mi-Th influencer, emisiunea realizată de Mirela Vescan

Data publicării:
Kinga Varga
EXCLUSIV
Descriere foto: Kinga Varga

Designerul vestimentar Kinga Varga este invitată la Mi-Th influencer, emisiunea realizată de Mirela Vescan la DC News, DC News TV și Spectacola.

Duminică, 30 aprilie 2023, de la ora 11.00, vă invităm să o descoperiți pe Kinga Varga. Va fi o emisiune specială la care vă invită Mirela Vescan. Vom afla împreună trenduri în materie de tendințe, culori și nu doar atât! Stați cu noi!

Mi-Th influencer cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

 

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

Nu ratați emisiunea „Mi-Th influencer”, de duminică, 30 aprilie 2023, de la ora 11.00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă  invităm să ne urmăriți și pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201       

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania  Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel