Kim Kardashian imploră salvarea unui criminal: „Mi se frânge inima pentru toți”

Data actualizării: | Data publicării:
Kim Kardashian foto Instagram
Descriere foto: Kim Kardashian foto Instagram

Kim Kardashian își face mâna de viitor avocat, prin cazul lui Brandon Bernard, un tânăr condamnat la moarte pentru o crimă comisă în adolescență. 

Kim Kardashian a lansat o petiție pentru salvarea de la execuție a lui Brandon Bernard, care, în 1999, împreună cu alți doi complici, i-a răpit pe Todd și Stacie Bagley din Fort Hood, Iowa.. Brandon a fost găsit vinovat de crimă de către un juriu de la Curtea Districtuală SUA pentru Districtul de Vest din Texas și ulterior condamnat la moarte. 

Vedeta cere indulgență în cazul tânărului, argumentând că fapta a fost comisă împreună cu alți doi complici, care nu au fost pedepsiți de lege. 


„Mi-a fost adus la cunoștință un caz teribil și am nevoie de ajutorul vostru. Fără acesta, pe 12 decembrie, Brandon Bernard va fi executat pentru o crimă la care a participat în adolescență. În primul rând, vreau să spun că a fost comisă o crimă teribilă, iar eu care lupt pentru o suspendare a execuției, nu îndepărtez simpatia pe care o am pentru victimele Todd și Stacie Bagley și pentru familiile lor. Inima mi se frânge pentru toți cei implicați.(...)D e fapt, Brandon nu a făcut parte din grupul inițial care i-a răpit pe cei doi și a rămas uimit când jaful la care participa s-a transformat într-o omucidere, cu unul dintre ceilalți adolescenți împușcându-i pe Todd și pe Stacie în cap””, a scris Kim pe Twitter.

 


Aceasta afirmă că unul dintre complici l-ar fi pus pe  Brandon să dea foc mașinii în care se aflau Todd și Stacie, pentru a distruge dovezile.

„Brandon a crezut că amândoi erau morți, deși Stacie nu era și se temea pentru propria sa viață, așa că a luat  decizia de a se conforma”, a povestit ea. 

Mai mult, Kim îl acuză avocatul lui Bernard că nu a explicat juraților situația reală a inculpatului, motivând că circumstanțele în care trăia tânărul ar fi putut să înduioșeze decizia acestora. 

„La proces, avocatul lui Brandon nu a angajat experți care ar fi putut explica juriului de ce Brandon a decis să părăsească magazinul de jocuri video în acea noapte sau cum a crescut într-o casă abuzivă sau cum l-a lăsat tatăl său pe străzi. Avocatul său din proces nu a reușit să spună juriului detaliile marcante din trecutul spu. Știm acum că această mărturie i-ar fi cruțat viața”, s scris Kim.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel