Kevin Hart, 10 reguli pentru SUCCES. Cum reușit un vânzător de pantofi să ajungă cel mai apreciat comediant de la Hollywood

Data publicării:
Kevin Hart, foto Instagram
Descriere foto: Kevin Hart, foto Instagram

Kevin Hart a avut o copilărie grea și o adolescență plină de lipsuri. Asta nu l-a împiedicat să creadă în talentul său și să își urmeze visul de a deveni actor. 

Kevin Darnell Hart, născut în Philadelphia, a avut o copilărie grea. Tatăl său a fost dependent de droguri și a petrecut ceva timp în închisoare, iar mama sa, Nancy, l-a crescut singură de-a lungul anilor. El a folosit umorul ca mecanism de adaptare pentru a uita de greutăți. Atunci  și-a dat seama că era talentat și că ar putea urma o carieră în acest domeniu. A lucrat ca vânzător de pantofi în timp ce urma facultatea, înainte de a-și începe cariera de comediant de stand-up. Inițial,  numele lui de scenă era Lil Kev, ceea ce nu i-a adus prea mult succes. Și-a găsit un mentor în persoana lui Keith Robinson, care l-a ajutat să-și stabilească identitatea și să joace în turnee de comedie în întreaga lume. 

Succesul său din televiziune, filme și alte contracte de imagine i-au adunat o avere netă de 200 de milioane de dolari, potrivit The Richest.

Iată care sunt regulile pe care Kevin Hart le urmează pentru a atinge succesul.


Nu se teme să încerce lucruri noi

Nu multă lume știe că Hart a avut o carieră în striptease înainte de a se aventura în comedie. Actorul a decis să câștige bani în plus în cluburile de striptease însă, nu a funcționat, după cum notează USA Today. Când au apărut tensiuni în casă, el a decis să renunțe. Unul dintre colegii săi de muncă i-a sugerat să intre în lumea stand-up-ului, ceea ce i-a schimbat în cele din urmă viața.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real)

 

Își urmează instinctele

Hart crede că nu există loc pentru îndoieli într-o conversație. O persoană nu ar trebui să caute aprobare externă atunci când există o aprobare internă din partea sinelui. Dacă obiectivul este urmărit cu dăruire, este important să îi ignorăm pe contestatari. Este exact ceea ce a făcut Hart atunci când a lucrat la un magazin de articole sportive, unde oamenii i-au spus că are o carieră promițătoare. Și-a dat demisia pentru că a crezut în abilitățile sale, potrivit The Richest.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real)

 

Are grijă de finanțele sale

Unul dintre cele mai importante aspecte ale carierei oricărui artist este să preia controlul asupra finanțelor. Când Hart a avut ocazia să le vorbească elevilor de la Bay Area High School în martie 2020, el a împărtășit cunoștințele sale. După cum a relatat ABC 7 News, el a detaliat cum că nu avea nicio idee despre cum să-și gestioneze banii după ce a câștigat csume mari. A ajuns să aibă datorii înainte de a învăța să economisească pentru viitor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real)


Muncește din greu

Kevin Hart muncește mereu. Nu a existat un moment în care actorul/comediantul să nu fie văzut promovându-și munca sau filmând ceva. Hart refuză să se relaxeze. El crede că este vital să atingi plafonul și să îl ridici. Este important să ajungi la linia de sosire a succesului, mai degrabă decât să te întorci înapoi.

 

Se luptă cu propriile îndoieli și le învinge

 La începutul carierei sale, s-a luptat pentru a obține râsete și audiții. În plus, Hart are 1,70 m, mult mai scund decât alți comedianți, ceea ce nu l-a ajutat. Hart a folosit momentele de nesiguranță pentru a se propulsa înainte, în loc să le accepte. Astăzi, indiferent de câte lovituri amuzante i se aruncă în față, el acceptă cu zâmbetul pe buze.


Are o rutină zilnică

Actorul își începe fiecare zi cu o rutină de antrenament, care este un mijloc de autoperfecționare pentru el. El crede că investiția în prezent este esențială pentru alimentarea viitorului, după cum notează Lewis Howes. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real)


Investește în el însuși

Hart nu a investit bani în munca sa până la documentarul său din 2011, Kevin Hart: Laugh at My Pain. El a investit 700.000 de dolari și a câștigat 9 milioane de dolari. El a ajuns la concluzia că investiția în el însuși merită riscul dacă apreciază munca pe care o face și crede că oamenii vor urmări și se vor bucura de eforturile sale de a face ceva.

 

Acceptă eșecul

Hollywood-ul este imprevizibil. Succesul nu este niciodată garantat. Hart a trecut prin același lucru în primii săi ani, când nu a reușit să obțină proiecte mai mari și a trebuit să accepte apariții mai mici în filme și emisiuni TV. El a acceptat eșecurile, a muncit din greu și a avut nevoie și de un pic  noroc pentru ca succesul să se întâmple.


Prețuiește viața


Un moment care i-a schimbat viața a avut loc în viața lui Hart în 2019, când a avut un accident de mașină. A trecut printr-o operație la spate și a avut devoie de o reabilitare de două săptămâni. După cum a menționat US Weekly, el a luat o pauză de la cariera sa și a intrat într-o recuperare completă. El și-a documentat călătoria pe Instagram și a știut cât de vital este să aprecieze viața și să prețuiască familia mai mult decât orice altceva.

 

Are prieteni de calitate

Două dintre prieteniile sale celebre sunt cu Nick Cannon și Dwayne Johnson. În timp ce actorii fac farse și își bat joc unul de celălalt în public, el se asigură că prietenii săi îl motivează mereu să fie mai bun. Fiind în preajma unor oameni care muncesc din greu, el găsește în el însuși dorința de a face mai bine.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel