Keanu Reeves, regăsirea iubirii după decenii de singurătate. Ce spune despre aleasă: „Eram în pat. Eram conectați”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Colaj Keanu Reeves și Alexandra Grant, captură video Youtube, Facebook/ The Artist Profile Archive, Keanu Reeves
Descriere foto: Sursă foto: Colaj Keanu Reeves și Alexandra Grant, captură video Youtube, Facebook/ The Artist Profile Archive, Keanu Reeves

Keanu Reeves a avut o viață însingurată până recent. Actorul și-a găsit o parteneră de câțiva ani, iar fericirea sa pare că se întoarce la cei aproape 60 de ani ai săi.

Kenau Reeves, unul dintre cei mai cunoscuți actori contemporani, celebru pentru rolul din Matrix și nu numai, pare că și-a reluat viața amoroasă după tragicele evenimente din viața sa. Este cunoscut faptul îndrăgitul actor a suferit încă din copilărie. De asemenea, acesta și-a pierdut cel mai bun prieten din cauza unei supradoze, dar și pe  fiica și iubita sa. Spre sfârșitul anilor 90, totul părea că merge bine pentru actor, însă, nașterea fiicei sale neînsuflețite i-a marcat pe el și pe partenera de atunci, făcându-i să aibă câteva disensiuni în relație. Mai târziu, în 2001, partenera sa a decedat într-un accident de mașină, eveniment care l-a dat peste cap pe actor, refulând chiar și în public cu ocazia unui interviu pentru The People: : „Nu este corect! Este absurd! Jalea își poate schimba forma, dar nu  se termină niciodată. Oamenii au preconcepția asta că poți să faci față situației și să spui că ai trecut peste ea și că ești mai bine. Este complet greșit. Când oamenii pe care-i iubești nu  mai sunt, rămâi singur”, a spus vedeta.

Vezi și: Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

O conexiune puternică

Totuși, trecând decenii de la acel moment, îl regăsim pe actor la vârsta de 58 de ani, fiind împreună cu Alexandra Grant, în vârstă de 49 de ani. Este interesant faptul că Keanu Reeves este o persoană introvertită, iar aparițiile cu partenera sunt foarte rare.

 

"Eram în pat. Eram conectați. Zâmbeam, râdeam și chicoteam. Ne simțeam minunat. A fost foarte plăcut să fim împreună", a spus el, pentru The People, conform The Independent.

Momentul drăguț a oferit o privire în relația dintre Reeves și Grant, de altfel în mare parte privată. Cei doi și-au făcut publică idila când au pășit pe covorul roșu în timp ce se țineau de mână la LACMA Art + Film Gala în noiembrie 2019. De atunci, cuplul a fost văzut împreună la Berlin, făcând cumpărături în New York și participând împreună la un spectacol pe Broadway.

Un alt subiect ar fi: Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Se întâlnesc de ani de zile

Cel mai recent, Reeves și Grant au fost fotografiați împreună în Los Angeles, în timp ce participau la Gala MOCA de la Muzeul de Artă Contemporană, în iunie 2022.

În timp ce starul din Matrix și artistul vizual și-au oficializat relația în urmă cu mai bine de trei ani, prietenia lor datează de mai bine de un deceniu. Cei doi au colaborat la cartea Ode to Happiness din 2011 și la Shadow din 2016, al cărei autor a fost Reeves, iar Grant a ilustrat-o. În 2017, actorul și artista s-au stabilit în Los Angeles și au cofondat X Artists' Books, o editură mică care se concentrează pe "cărți grijulii, de înaltă calitate, centrate pe artist, care se încadrează în și între genuri", potrivit site-ului său.

 

În februarie 2020, la doar câteva luni după debutul lor pe covorul roșu, actrița Jennifer Tilly a declarat pentru Page Six că Reeves și Grant se întâlnesc de fapt "de ani de zile".

"Îmi amintesc că acum câțiva ani, în urmă cu un an și jumătate, [Grant] a spus: "Keanu Reeves este iubitul meu" și eu am zis: 'Stai. Ce? Ce? Ce?"" și-a amintit Tilly la vremea respectivă. "Este cu adevărat uimitor pentru mine cum în ultimele cinci luni, dintr-o dată, ea merge la un eveniment cu el și toată lumea o ia razna, de parcă: 'Este noua lui prietenă', pentru că ea fusese la o mulțime de evenimente cu el. A ieșit brusc la iveală faptul că se întâlnea cu ea de mai mulți ani."

Poate ești interesat și de: Oana Roman, de nerecunoscut după ce a slăbit. Vedeta s-a afișat în costum de baie. Reacția de milioane a fanilor: „Din ce în ce mai superbă”

După ce și-au făcut publică idila, Grant a dezvăluit pentru Vogue că a avut emoții amestecate în legătură cu decizia de a-și face publică relația. "Cred că fiecare persoană pe care o cunoșteam m-a sunat în prima săptămână din noiembrie, iar asta este fascinant", a declarat ea revistei în martie 2020.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel