Keanu Reeves colaborează cu Netflix la un film inspirat din revista de benzi desenate BRZRKR

Data publicării:

Netflix a anunţat luni că a semnat un contract cu Keanu Reeves, care va fi protagonistul unui film inspirat din revista de benzi desenate BRZRKR - creată de însuşi actorul american, în colaborare cu Matt Kindt şi Ron Garney, despre un erou nemuritor care are înfăţişarea starului hollywoodian.

Contractul încheiat de Keanu Reeves cu gigantul de streaming include un film de acţiune în format live-action (cu actori în carne şi oase) şi o continuare a acestuia, sub forma unui serial de animaţie, a confirmat compania Netflix într-un comunicat.

BRZRKR este o colecţie de 12 reviste de benzi desenate create de protagonistul trilogiei "The Matrix", al cărei prim număr a fost lansat pe 4 martie în peste 615.000 de exemplare. Proiectul reprezintă cea mai bună lansare a editurii BOOM! în 30 de ani şi ocupă locul al doilea în clasamentul celor mai bine vândute numere de benzi desenate în acest deceniu, după "Star Wars #1".

Acea bandă desenată spune povestea unui războinic nemuritor, cunoscut sub numele de Berzerker şi având înfăţişarea lui Reeves, care, la vârsta de 80.000 de ani şi după ce a luptat pe diferite fronturi timp de secole, se alătură guvernului Statelor Unite pentru a se ocupa de misiunile cele mai periculoase, în schimbul unei înţelegeri cu oficialii americani: ei trebuie să îl ajute să îşi înţeleagă nemurirea şi cum să-i pună capăt, notează Agerpres. 

Interesul Netflix pentru acest proiect este acela de a găsi o franciză de supereroi care să poată concura cu universul Marvel de la Disney+ sau cu DC Comics de la HBO Max, în contextul unei veritabile lupte a platformelor a platformelor de streaming în domeniul producţiei pentru micile şi marile ecrane.

Anul trecut, Netflix a lansat "The Old Guard", un film cu Charlize Theron în rolul principal, care prezenta aventurile unei supereroine şi care lăsa uşa deschisă unei continuări sub formă de franciză.

Filmările pentru proiectul "BRZRKR" vor coincide cu reîntoarcerea actorului Keanu Reeves la saga "The Matrix", ai cărei producători doresc să lanseze cel de-al patrulea lungmetraj din această franciză la sfârşitul anului 2021.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel