Katy Perry şi Orlando Bloom, noii vecini ai lui Harry şi Meghan Markle

Data publicării:
Katy Perry și Orlando Bloom, foto instagram
Descriere foto: Katy Perry și Orlando Bloom, foto instagram

Cântăreaţa pop americană Katy Perry şi actorul britanic Orlando Bloom, care se vor căsători curând, au cumpărat o casă în cartierul exclusivist Montecito din Los Angeles, unde îi vor va avea ca vecini, printre alţii, pe prinţul Harry şi pe soţia sa Meghan Markle.

Nu se poate spune că ducii de Sussex au vecini mai prejos decât ei. Chiar dacă vecinii lui Harry şi Meghan Markle nu au sânge nobil, în cartierul Montecito îşi au reşedinţa celebrităţi precum Gwyneth Paltrow, Ellen DeGeneres, Ariana Grande, sau Oprah Winfrey.

Pe lunga listă a vedetelor care locuiesc aici va fi inclus şi un nou cuplu: Katy Perry (36 de ani) şi Orlando Bloom (43 de ani).

Viitorii miri au plătit peste 14 milioane de dolari lui Charles Robert Kidde, fost director executiv al unor companii precum Chrysler şi Duracell, pentru această luxoasă vilă de 3.000 de metri pătraţi.

Reşedinţa, în care Katy Perry şi Orlando Bloom deja s-au mutat, are vedere la mare, o casă pentru musafiri, o sală de sport, birouri, vestiare, un teren de tenis şi o verandă de pe care se poate admira Oceanul Pacific, printre multe altele, notează Agerpres. 

Întreaga vilă este înconjurată de verdeaţă pentru a prezerva intimitatea. Aici va creşte fiica cuplului, Daisy Dove, născută la sfârşitul lunii august.

Proprietatea i-a fascinat pe cei doi. Are un stil clasic pe care foştii proprietari l-au menţinut timp de 20 de ani cât au locuit aici. Totuşi, Katy Perry şi Orlando Bloom vor face cu siguranţă câteva schimbări pentru a moderniza această vastă reşedinţă.

Le mai rămâne doar să se căsătorească: cuplul a fost nevoit să-şi amâne de mai multe ori nunta din cauza pandemiei de coronavirus.

La 14 februarie de Valentin Day's, Orlando Bloom i-a cerut mâna cântăreţei cu un inel cu diamante estimat la peste 5 milioane de dolari. Deşi sarcina era destul de vizibilă, Katy Perry visa să se îmbrace în rochie de mireasă. Intenţia lor era de a face o nuntă nu prea mare, în Japonia, însă pandemia le-a dat planurile peste cap.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel