Kate Middleton s-ar fi simțit "izolată și abandonată" din cauza comentariilor făcute de prietenii lui William despre mama ei

Data publicării:
Ducesa de Cambridge. foto Instagram/ royalfamily
Descriere foto: Ducesa de Cambridge. foto Instagram/ royalfamily

Kate Middleton este un membru respectat al familiei regale, însă începutul relației ei cu prințul William nu a fost lipsit de obstacole.

În zilele noastre, este greu de imaginat familia regală fără Kate Middleton, dar pe vremea când ea și prințul William erau la începutul relației, unele persoane din interiorul familiei regale nu credeau că ea ar fi fost perechea "potrivită".

Potrivit presei britanice, în 2007, când William și Kate s-au despărțit pentru scurt timp, comentariile pe care prietenii și curtenii lui Will le-au făcut despre mama ei, Carole Middleton, au contribuit la despărțirea lor.

 

Potrivit Mirror, Kate s-a simțit "izolată" în perioada aceea din cauza "ironiilor snoabe" pe care oficialii Palatului și prietenii lui William le făceau despre mama ei, Carole Middleton. În 2007, Mirror relata că aceste comentarii au "contribuit la scufundarea relației" ei cu William, atunci când cuplul s-a despărțit pentru scurt timp.


Potrivit prezei internaționale, apropiații lui William ar fi făcut tot felul de "glume" legate de faptul că mama lui Kate a lucrat ca însoțitoare de bord a lui Carole.

"Prietenii de rang înalt ai lui William ar fi ridiculizat fosta carieră a lui Carole șoptindu-i tot felul de ironii atunci când Kate nu era lângă el", a relatat Mirror la acea vreme. "Iar curtenii susțineau că bruneta era nepotrivită pentru William, deoarece mama ei nu vorbea suficient de elegant".

"Regina pare să-l placă pe tatăl lui Kate, Michael, dar curtenii simt că există mari semne de întrebare în privința mamei", a declarat o sursă regală pentru Daily Mail în 2007. " Folosește cuvinte precum "Încântată de cunoștință", "toaletă" și "pardon"."

 

Totuși, chiar și în mijlocul despărțirii cuplului, surse regale au precizat că William s-a înțeles întotdeauna cu viitoarea sa soacră - chiar dacă persoane din cercul său intim nu o vedeau cu ochi buni pe mama actualei ducese de Cambridge.

"William se înțelegea bine cu Carole. Îi plăcea să se tolănească pe canapelele din casa lor din Berkshire, bucurându-se de normalitatea asta", a declarat o a doua sursă pentru Daily Mail. "Regina era atașată de Kate și îi plăcea de tatăl ei, dar să spunem că exista sentimentul că doamna Middleton nu era  potrivită sau acceptabilă".

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel