Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală abdominală la un spital din Londra. Prințesa de Wales va rămâne internată cel puțin 10 zile

Data actualizării: | Data publicării:
Kate Middleton, captură video Youtube/ ITV News
Descriere foto: Kate Middleton, captură video Youtube/ ITV News

Kate Middleton, prințesa de Wales, a fost internată în spital și a suferit o operație abdominală la un spital privat din Londra și va rămâne internată cel puțin 10 zile, a anunţat, miercuri, Palatul Kensington.

Intervenția chirugicală abdominală a avut loc marți, la Londra, și s-a încheiat cu succes. Prințesa de Wales ar urma să rămână în spital timp de 10 până la 14 zile pentru a se recupera, au transmis reprezentanții Casei Regale.

„Alteța Sa Regală Prințesa de Wales a fost internată ieri (n.r. marți) la spital pentru o operație abdominală planificată.

Operația a avut succes și și se estimează ca ea să rămână în spital timp între 10 până la 14 zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea.

Pe baza sfatului medical actual, este puțin probabil să se întoarcă la îndatoririle publice până după Paște.

Prințesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei și dorința ei ca informațiile medicale personale să rămână private.

Prin urmare, Palatul Kensington va oferi actualizări cu privire la evoluția Alteței Sale Regale numai atunci când există informații noi și semnificative de împărtășit”, a transmis Palatul Kensington.

Citește și: Cum arată cina ideală gătită de Kate Middleton. Cu aceste preparate își răsfață, de regulă, familia

Citește și: Kate Middleton, ritual împotriva stresului. Trucul simplu care o ajută pe Prințesă să rămână calmă și să doarmă bine. Are multiple beneficii

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel