Defectul care i-a adus faima actriței Kate Bosworth. De ce i-au cerut regizorii să poarte lentile

Data publicării:
Kate Bosworth, sursa foto Facebook
Descriere foto: Kate Bosworth, sursa foto Facebook

Kate Bosworth a fost nevoită să poarte lentile de contact la cererea regizorilor. 

Frumoasa Kate, în vârstă de 37 de ani suferă de heterocromie oculară, o anomalie congenitală caracterizată prin colorarea diferită a irisurilor. Actrița de origine americană are un ochi căprui și un ochi albastru. 


De-a lungul carierei sale actoricești, numeroși regizori i-au cerut să poarte lentile de contact pentru a-și uniformiza culoarea ochilor. Actrița a declarat pentru „The Sunday Morning Herald” că acest tip de atitudine negativă i-a afectat aparițiile artistice timp de un deceniu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kate Bosworth (@katebosworth)


Regizorul Bryan Singer este cel care a remarcat ineditul din privirea frumoasei actrițe. Ochii săi speciali au reprezentat unul dintre motivele pentru care a fost aleasă să joace în "Superman Returns". Regizorul a realizat că ochii actriței vor deveni un simbol al personajului Lois Lane.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kate Bosworth (@katebosworth)


Kate Bosworth și-a început cariera în actorie la vârsta de 14 ani, campioană pe atunci la echitație, a obținut primul ei rol in filmul „The Horse Whisperer”, unde a jucat alături de Robert Redford. 


Printre rolurile interpretate de-a lungul timpului se numără cel din „The Newscomers”, dar și cel din „Remember the Titans” (2000). Au urmat „Troy”, „Blue Crush”,  „Sin City”, „Invisible Girl in Fantastic Four” (2005) si „Superman Returns” (2006). 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel