Kate Beckinsale a dezvăluit ce carte a ajutat-o să treacă peste pierderea sarcinii: "Îți schimbă viața"

Data actualizării: | Data publicării:

Kate Beckinsale a dezvăluit care este cartea care i-a schimbat viața și a ajutat-o să depășească trauma prin care a trecut în trmă cu câțiva ani.

La o săptămână după ce a vorbit despre avortul spontan pe care l-a avut „cu ani în urmă”, actrița din Underworld, în vârstă de 47 de ani, a anunțat că se alătură unei organizații caritabile care îi ajută pe oamenii care au suferit pierderea sarcinii  Mai mult, Kate a contactat direct un fan, printr-un comentariu pe Instagram, care i-a cerut ajutorul în depășirea durerii pierderii soțului său. 


După ce fanul a spus că are „familie și prieteni, care îmi spun că trebuie să nu mai vorbesc despre el și să merg mai departe”, Kate a oferit câteva sfaturi: „Citiți această carte -  Childhood Disrupted: How Your Biography Becomes Your Biology, and How You Can Heal  de Donna Jackson Nakazawa. Îți schimbă viața. Îmi pare foarte rău pentru pierderea ta și a fiului tău xxx ”.


Childhood Disrupted, conform descrierii oficiale, explorează modul în care „trauma emoțională pe care o suferim în calitate de copii nu numai că ne modelează viața emoțională ca adulți, ci afectează și sănătatea noastră fizică, longevitatea și bunăstarea generală. Oamenii de știință știu acum, la nivel bio-chimic, exact cum luptele cronice ale părinților, divorțul, moartea în familie, agresiunea și creșterea cu un părinte hipercritic, alcoolic sau bolnav mintal, pot lăsa „amprente digitale” permanente creierul nostru”.

Implicarea actriței în cazurile oamenilor care suferă pierderea cuiva drag, vine după ce, în urmă cu o săptămână, Chrissy Teigen și John Legend au trecut printr-o traumă de nedescris. Cuplul și-a pierdut cel de-al treilea copil, care nici nu apucase să se nască. Atunci, Kate le-a sărit în ajutor celor doi și a povestit că și ea, la rândul ei, a tăit această dramă. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel