Chrissy Teigen, prima ieșire în public după ce a pierdut sarcina: „Suntem bine”

Data actualizării: | Data publicării:
Chrissy Teigen, captura foto-video Instgram
Descriere foto: Chrissy Teigen, captura foto-video Instgram

Chrissy Teigen a rupt tăcerea pe social media pentru a împărtăși o actualizare fanilor după ce ea și John Legend au anunțat pierderea celui de-al treilea copil al lor.

Modelul a anunțat pe Twitter, pe 30 septembrie, că a pierdut copilul după ce a suferit transfuzii de sânge la un spital. Teigen, în vârstă de 34 de ani, a renunțat pentru o perioadă la platformele sale de socializare până vineri, când a distribuit capturi de ecran de la soțul ei pe Instagram.

"Suntem liniștiți, dar suntem în regulă. Vă iubim pe toți atât de mult”a spus  Chrissy Teigen 

Fotografiile arătau cele mai recente tweet-uri ale lui Legend în care el o laudă pe  Teigen pentru puterea ei într-un moment atât de sfâșietor.

"Aceasta este pentru Chrissy. Vă iubesc și vă prețuiesc, atât de mult pe dvs. și familia noastră. Am experimentat împreună cele mai înalte și cele mai joase momente”, a scris el alături de un videoclip cu interpretarea sa "Never Break" la Billboard Music Awards. „Să te privesc purtând copiii noștri a fost atât de emoționant și umilitor”. 

Cântărețul a spus că este „înspăimântat” de forța soției sale.

„Ce dar minunat este să poți aduce viață în lume. Am experimentat miracolul, puterea și bucuria acestui dar și acum am simțit profund fragilitatea sa inerentă”, a scris el.

Legenda a explicat apoi că a scris „Never Break” deoarece crede că el și Teigen rezistă oricărui test sau obstacol aruncat în calea lor. 

Teigen a împărtășit știrile devastatoare despre pierderea fiului lor, pe care cuplul l-a numit Jack, alături de o fotografie alb-negru în care se afla pe un pat de spital, plângând.

"Suntem șocați și în felul de durere profundă de care auziți doar, genul de durere pe care nu am mai simțit-o până acum. Nu am fost niciodată capabili să oprim sângerarea și să oferim bebelușului nostru lichidele de care avea nevoie, în ciuda pungilor și pungilor de sânge. transfuzii. Pur și simplu nu a fost suficient ", a început ea.

„Nu ne hotărâm niciodată numele bebelușilor noștri până în ultimul moment posibil după naștere, chiar înainte de a părăsi spitalul. Dar noi, dintr-un anumit motiv, începusem să-l numim pe acest băiețel din burta mea Jack. Așa că el va fi întotdeauna Jack pentru noi. Jack a muncit atât de mult ca să facă parte din mica noastră familie și va fi, pentru totdeauna”, a adăugat fostul model. 

Teigen și Legend sunt, de asemenea, părinți ai fiicei Luna, de 4 ani, și a fiului Miles, de 2 ani.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel