Karmen se alătură distribuției serialului CLANUL. Ce rol va juca fiica lui Adrian Minune

Data publicării:
Karmen - CLANUL (Nadine)
Descriere foto: Karmen - CLANUL (Nadine)

În ultimul episod din acest sezon își va face apariția și un nou personaj. O tânără care va intriga prin putere, abilitate de a lua decizii importante și care se pare că va adăuga o nouă ramură de suspans în istoria CLANUL!


Cea care o va interpreta este Karmen, cunoscuta cântăreață, urmărită de aproape 600 de mii followers pe pagina ei de Instagram și cu milioane de vizualizări la videoclipurile lansate pe YouTube. Tânăra este gata de o nouă provocare în cariera ei: rolul lui Nadine în serialul CLANUL! 


”Eu am făcut Facultatea de Actorie și trecuse o vreme de când nu am mai avut activitate în acest sens. Chiar dacă am jucat în filme de scurt metraj și am avut legătură cu această zonă, niciodată nu am participat într-un proiect de mare amploare. Chiar mă uitam la filmul autobiografic al lui Jennifer Lopez, care are o poveste asemănătoare cu muzică, dans și actorie. M-am regăsit în faptul că eu, până la un moment dat, mă simțeam cea mai puțin talentată din familie, exact cum și ei i se spunea că nu are suficient talent. După ce am văzut filmul, mi-am spus rugăciunea și am simțit nevoia să adaug că aș vrea să arăt lumii ce pot, la un nivel înalt. La doar câteva zile după, am primit un telefon și am fost chemată la casting pentru rolul din CLANUL. În plus, pe 12 decembrie când se va difuza primul episod cu mine este ziua mea de naștere, așa că e clar, e un semn de la Dumnezeu. Simt că este un personaj care mi se potrivește foarte tare și abia aștept ca cei de acasă să-l descopere. Sper să-l îndrăgească la fel de mult cum o fac și eu. Ne vedem luni”, declară Karmen înaintea episodului de luni. 

 

Karmen Simionescu a suferit de depresie postnatală. Cum și-a revenit fiica lui Adrian Minune: „M-au ținut vreo șase luni aceste stări”

 

Karmen Simionescu se bucură de o carieră de succes și de o familie minunată. În urmă cu doi ani, aceasta a devenit mamă la vârsta de doar 21 de ani. Puțini oameni au știut prin ce perioadă grea a trecut artista. Primele șase luni după naștere, fiica lui Adrian Minune s-a luptat cu depresia postnatală. Aceasta plângea foarte mult și nimeni și nimic nu o mai putea face fericită. 


Karmen și-a dat seama că suferă de depresie postnatală și a apelat la ajutorul specialiștilor. Aceasta spune că din cauza schimbărilor care au apărut în viața ei, se simțea mereu tristă și abătută.

 
"Plangeam din orice. Mama i-a cumparat Sofiei o caciulita cu urechi, eu cand am văzut-o plângeam.


Când vedeam că sunt toti lângă mine și încearcă să mă ajute, mai tare plângeam. M-au ținut vreo șase luni aceste stări. După vreo 3-4 luni am început să mă duc la psiholog. Cel mai important este să înțelegi că nu e vina ta. După naștere devii un om nou.


Viața mea înainte nu depindea de nimeni, nu spuneam nimănui cum îmi fac programul, puteam să mă trezesc la ce oră voiam, ieșeam țiplă din casă. Din momentul în care a venit copilul, ce să mai stai să îți faci părul? Am învățat să îmi fac unghiile singură, să mă machiez", a declarat Karmen, potrivit Wowbiz.ro. 

 

Chiar dacă nu știa că există astfel de probleme pentru femeile care trec printr-o naștere, Karmen a simțit că ceva nu este în regulă și trebuie să ceară sfatul cuiva. Chiar dacă familia a fost alături de ea în acea perioadă, artista nu reușea să se ridice și să se lupte cu stările de depresie, ba mai mult, cântăreața plângea și mai mult atunci când oamenii încercau să o ajute. 

 

”Am trecut printr-o mare depresie după ce am născut. A fost dificilă, dar nu vreau să dramatizez. Nu auzisem de astfel de problemă cu depresia. Simțeam că toate lucrurile din jurul meu contează mai mult ca niciodată. Contau mai mult. Și plângeam mult mai des. Cred că am fost copleșită de ce se întâmplă în jurul meu. Am făcut terapie. Am fost puternică, în special cu mine, cu mintea mea, am acceptat sfatul unui psiholog”, a declarat Karmen, la Vorbește lumea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel