Karmen Herscovici, la Mi-Th Influencer cu Thea Haimovitz despre unde tragem linia în industria fashion

Data actualizării: | Data publicării:
Mirela Vescan și Thea Haimovitz
EXCLUSIV
Descriere foto: Mirela Vescan și Thea Haimovitz

Într-o nouă ediție a Mi-Th Influencer, Thea Haimovitz a avut o discuție despre modă cu designerul Karmen Herscovici. Emisiunea va fi difuzată duminică, 23 iunie, începând cu ora 11.00.

Karmen Herscovici are ani de experiență ca designer de modă, iar ea a fost prezentă în platoul DC News și Spectacola pentru a împărtăși cu urmăritorii noștri cele mai bune sfaturi legate de haine și modă, ajutându-ne să fim mai încrezători în orice mediu.

Emisiunea completă poate fi vizionată duminică, pe data de 23 iunie, începând cu ora 11.00, pe canalele noastre de YouTube, cât și pe DC News TV.

Dacă sunteți pasionați de modă și de impactul hainelor asupra imaginii voastre, atunci stați alături de noi într-o nouă ediție a Mi-Th Influencer, moderată de Thea Haimovitz.

Youtube video image

Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz, este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de informații obiective cu următoarele subiecte:

 

- Îngrijire personală

- Frumusețe

- Machiaj

- Sănătate

- Analiză/studiu de caz

- Dezvoltare personală

- Ritualuri de îngrijire

- Curiozități

- Reportaje

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă  invităm să ne urmăriți și pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania  

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201  Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel