Kanye West s-a căsătorit în secret, la doar două luni de la divorțul de Kim Kardashian

Data publicării:
Kanye West, captură video YouTube
Descriere foto: Kanye West, captură video YouTube

Kanye West pare că și-a găsit fericirea în brațele unei noi femei, după despărțirea de  Kim Kardashian.

Kanye West s-a căsătorit într-un mare secret cu arhitecta Bianca Censori, la doar două luni după ce divorțul său de Kim Kardashian a fost finalizat.

Rapperul, în vârstă de 45 de ani, ar fi ținut o ceremonie privată cu Bianca, iar cei doi au fost văzuți ulterior purtând verighete pe mâini, notează DailyMail.

Kanye a fost fotografiat pentru prima dată purtând verigheta săptămâna trecută, sursele spunând că inelul simbolizează angajamentul său față de partenera sa actuală, în urma ceremoniei. 

În ciuda ceremoniei despre care se zvonește în mediul online, uniunea dintre ei nu ar fi una legală, pentru că aceștia nu par să fi depus un certificat de căsătorie, relatează sursa citată.  Nu este clar de cât timp se cunosc sau de cât timp se întâlnesc, dar Bianca s-a alăturat companiei Yeezy a lui Kanye West încă din noiembrie 2020. Acolo, ea deține funcția de manager al departamentului de arhitectură.

Te poate interesa și: Kanye West anunţă că va candida la alegerile prezidenţiale din SUA din 2024

 

Kim Kardashian și Kanye West au divorțat oficial recent

După aproximativ șapte ani de căsnicie, unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood au decis să divorțeze. Cea care ar fi vrut această separare ar fi fost chiar Kim Kardashian, care își dorea însă să țină toată situația discretă, departe de ochii curioșilor. Tot vedeta a fost cea care a obținut și custodia copiilor, iar rapperul american trebuie să-i plătească acesteia suma de 200.000 de dolari pe lună, drept pensie alimentară.

"Îmi doresc foarte mult să divorțez. L-am rugat pe Kanye să păstreze divorțul nostru privat, dar el nu a făcut acest lucru. Kanye a pus pe rețelele de socializare o mulțime de informații eronate cu privire la problemele noastre private de familie și la co-parenting, ceea ce a creat suferință emoțională. Cred că faptul că instanța de judecată va pune capăt statutului nostru marital îl va ajuta pe Kanye să accepte că relația noastră maritală s-a încheiat și să meargă mai departe pe o cale mai bună care ne va ajuta să ne creștem în mod pașnic copiii.", a declarat Kim Kardashian, potrivit people.com

 

Citește și: Kanye West a rămas fără statuie. Madame Tussauds din Londra l-a „ascuns” pe fostul soț al lui Kim Kardashian

Vedeta a adăugat: "Deși îmi doresc ca mariajul nostru să fi avut succes, am ajuns la concluzia că nu există nicio modalitate de a ne repara căsnicia. Kanye nu este de acord, dar cel puțin se pare că a ajuns la concluzia că eu vreau să pun capăt căsniciei noastre, chiar dacă el nu vrea. Solicit ca instanța să mă readucă la statutul de persoană singură, pentru ca eu să pot începe procesul de vindecare și pentru ca familia noastră să poată începe procesul de vindecare și să meargă mai departe în acest nou capitol din viața noastră."

Te poate interesa și: RETROSPECTIVĂ 2022: Poveştile anului în showbiz: O palmă la Oscaruri, un pilot rebel şi avataruri ale trupei ABBA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel