Kanye West, gest INCREDIBIL de ziua soției. A emoționat-o până la lacrimi

Kim Kardashian a împlinit 40 de ani și a petrecut ca în povești. Dacă luxul a fost cuvântul de ordine la capitolul petrecere, când vine vorba de cadouri, soțul vedetei a surprins pe toată lumea. 

Kanye West și-a impresionat soția în cel mai frumos mod posibil. Kim Kardashian are tot ce și-ar putea dori o persoană, dacă ne referim la lucrurile materiale. Există însă un gol pe care nimeni nu îl va putea umple vreodată. Cu toate astea, soțul divei a încercat. 

Cadou emoționant

 

Artistul i-a oferit ocazia să se „reunească” cu tatăl ei, Robert Kardashian, care a încetat din viațâ în 2003, după o luptă crâncenă cu cancerul

„De ziua mea, Kanye mi-a oferit cel mai impresionant cadou din viața mea. O surpriză specială din Rai! O hologramă a tatălui meu! Este atat de realist! L-am urmărit plini de emotie”, a scris Kim, într-o postare pe Instagram.


„La multi ani, Kimberly! Ai 40 de ani și ai crescut. Ești la fel de frumoasă ca atunci când erai o fetiță. Sunt atat de mandru de femeia care ai devenit si de tot ceea ce ai realizat. Toată munca ta și toate afacerile pe care le-ai construit sunt incredibile. Dar cel mai impresiont sunt de motivația ta de a deveni avocat și de a-mi duce mostenirea mai departe. Este un drum lung și greu, dar merită. Sunt alaturi de tine la fiecare pas”, i-a transmis holograma lui Robert Kardashian sărbătoritei. 


De asemenea, holograma tatălui ei a felicitat-o pentru familia frumoasă pe care și-a făcut-o și a avut numai cuvinte de laudă pentru soțul ei. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 31 oct 2020, 12:01 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience