Kamara, pregătit să-și refacă viața după divorț. Cum a trecut peste despărțirea de fosta soție

Data actualizării: | Data publicării:
Kamara și fosta soție. Foto Facebook
Descriere foto: Kamara și fosta soție. Foto Facebook

Kamara a divorțat de Oana, însă îi leagă în continuare copilul pe care îl au împreună. Leon a avut mai multe probleme de sănătate, iar cei doi luptă umăr la umăr pentru ca cel mic să fie bine.

Au trecut câțiva ani decând Kamara și Oana și-au spus adio. Deși Oana a avut o încercare nereușită de a-și reface viața în brațele make-up artistului Alex Sassu, în viața lui Kamara nu a apărut nimeni. Artistul spune că nu spune nu unei noi relații însă nici nu vrea să grăbească lucrurile. 

 

„E cum se întâmplă, nu mă gândesc prea mult. Dacă îți faci din asta un obiectiv... de fiecare dată când am făcut asta, nu a ieșit bine. Sau atunci când am fost pe scenă gândindu-mă la banii pe care îi câștig, nu mă mai concentrez. Trăiești viața și mergi în viața ta, iar lucrurile se vor așeza. Dacă se va ivi ocazia, atunci se va întâmpla. Dar așteapta ocaziile bune și nu te arunca în orice nebunie. Întotdeauna o să fiu sincer crezând că pot inspira și alți oameni”, a declarat Kamara, la Antena Stars.


Cât despre relația cu fosta soție, Kamara spune că lucrurile sunt bine între ei, chiar dacă despărțirea a fost una dureroasă. 

„Ne înțelegem foarte bine, nu avem supărări, nu avem sentimente. Nu mă bag în viața ei. Dat fiind că erau multe sentimente la mijjloc, iar totul a fost brusc. Mai întâi de toate, înainte să vorbești de o situație, trăiește în pantofii acelui om. Unii sunt mai puternici. Nu am avut nevoie nici de psiholog, nici de nimic”, a mai adăugat artistul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel