Kamara, operație estetică după Survivor: „Îmi cădea pleoapa peste ochi”. Ce complexe avea vedeta

Data publicării:
Kamara
Descriere foto: Kamara

Kamara a fost supus unei intervenții estetice complexe după Survivor. Artistul a vorbit deschis despre transformarea prin care a trecut. 

Kamara și-a făcut o intervenție estetică de „ridicare a pleoapelor”. Artistul spune că decizia a fost luată imediat după întoarcerea de la Survivor și dezvăluie că nu a fost un moft, ci o necesitate. Mai mult, din cauza problemelor apărute din pricina pleoapelor căzute, artistul ajunsese să nu mai vadă bine și chiar să fie „bârfit” pe seama modului în care arăta, mulți acuzându-l că ar consuma alcool. 

“Am avut o problemă și de aceea. Am avut o intervenție și de asta am nevoie de ochelari. Eu mă simt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Am avut o intervenție de blefaroplastie. (...) Sunt pe recuperare, deocamdată. Aveam nevoie de această intervenție pentru că îmi cădea pleoapa peste ochi și mi se reducea mult câmpul vizual, ceea ce nu ajută, mai ales noaptea, când conduci. Aveam și niște pungi foarte mari. Începuse lumea să zică: “Ești un bețiv!”. Eu nici măcar nu beau! Apoi: “Te droghezi dacă nu bei!”. Nu, nici măcar nu fumez! Am zis că dacă problemă a apărut în timp, de ce să nu scap de ea, dacă am și ocazia să o fac?”,  declarat Kamara pentru Ego. 

Cum se recuperează artistul după operație

“Nu am voie să mănânc fierbinte, sărat, să fac efort, să mă expun la soare. O să fiu nevoit să port ochelari multă vreme de acum încolo, mai precis un an. Nu am voie să stau la soare un an. Nu mă încurcă la nimic. (n.r. să poarte ochelari la concerte) De transpirat pot să transpir și fără ochelari. Ideea este că trebuie să mă protejez cu tot felul de creme. Am cremă de soare, cremă de refacere pentru zonele afectate, iar apoi, va fi bine!”, a mai spus artistul. 

Ce este Blefaroplastia

Blefaroplastia este un tip de chirurgie a pleoapelor care îndepărtează pielea flască din jurul ochilor. Operația poate fi de natură cosmetică sau o persoană poate avea nevoie de ea pentru a îmbunătăți vederea. Atât pleoapele superioare, cât și cele inferioare pot fi supuse blefaroplastiei, iar chirurgii o pot combina cu alte proceduri cosmetice faciale.

Pe măsură ce pielea îmbătrânește, adesea se slăbește și începe să se lase în jurul colțurilor și marginilor ochilor. Depozitele de grăsime pot, de asemenea, să înceapă să se deplaseze, creând un aspect umflatură sub ochi.

În timpul unei blefaroplastii, chirurgul îndepărtează excesul de piele și grăsime și strânge zona pentru a păstra un aspect mai tineresc.

Un chirurg poate, de asemenea, efectua procedura pentru a îndepărta pielea care obstrucționează vederea . Aceasta nu afectează sprâncenele și nici nu luminează cearcănele întunecate de sub ochi, potrivit Medical News Today. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel