Kamara, eliminat de la Survivor: „Mă întorc acasă cu demnitate”

Data publicării:
Kamara, foto PRO TV
Descriere foto: Kamara, foto PRO TV

Publicul a decis – Kamara a părăsit Survivor România: ”Mă întorc acasă cu demnitatea aici”

O nouă săptămână de Survivor România a ajuns la fluierul de final! Ca de fiecare dată, un concurent a văzut cum i s-a stins flacăra, iar tribul a rămas și mai mic, dar cu același gând: la final, un singur membru al echipei va ridica trofeul deasupra capului. Până vom ajunge acolo, drumul este presărat cu multe provocări pentru curajoșii care trăiesc la intensitate maximă cel mai puternic reality show.

Aseară, atmosfera a ars în trib. S-au aruncat cuvinte grele, s-au destrămat prietenii care păreau extrem de solide și s-au tras concluzii din cele mai dure. ”Am obiectiv să-l dau afară pe Alin”, a spus Robert, cel care în urmă cu doar câteva săptămâni îi era cel mai aproape. Nici Ionuț Iftimoaie nu simte că este în cel mai bun moment al său în joc, declarând după un conflict major: ”La Unificare, trebuia să mă cer acasă. Stau să mă cert cu toată lumea inutil”.

Jocul de Recompensă a adus o nouă surpriză: Alin Chirilă l-a ales pe Dan Ursa în rolul de căpitan al echipei adverse. Iar Dan nu a stat pe gânduri: și-a făcut echipa și a câștigat fără niciun fel de probleme o seară relaxantă de jocuri electronice. Cu zâmbetul până la urechi, câștigătorii s-au bucurat de premiu, iar Alexandra Porkolab s-a arătat chiar surprinsă de capacitățile ei: ”Am avut o dexteritate foarte bună”.

Distracția s-a terminat rapid, iar toți cei 12 încă aflați atunci în joc au mers în sala de Consiliu pentru întâlnirea cu Daniel Pavel. Acesta a fost cel care le-a dat vestea mult așteptată: ce a decis publicul la votul dintre Kamara și Dan Ursa. Decizia a venit ca un șoc pentru unii dintre membrii tribului Taino: show-ul s-a încheiat pentru cunoscutul solist.

”Sunt împărțit în momentul de față, oarecum nu am reușit să-mi îndeplinesc misiunea de tată. Orice ar fi, l-am făcut mândru pe băiatul meu, știe că nu sunt omul care să plece de lângă el fără a fi pentru el acest lucru. Am plecat cu ideea de a lupta până la capăt. Mă întorc sănătos acasă, puternic, cu demnitatea încă aici, cu capul sus și le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut!”, a fost discursul final al lui Kamara în competiție.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel