Julia Chelaru, traumatizată de pierderea tatălui ei: A murit făcând integrame

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Julia Chelaru, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Julia Chelaru, Instagram

Julia Chelaru a fost extrem de afectată de moartea tatălui ei, care s-a stins într-un mod extrem de șocant și neașteptat.

Julia Chelaru este o cântăreață de la noi din țară, care a intrat în lumina reflectoarelor alături de Andreea Bănică și de Claudia Pătrășcanu, formând trupa Exotic. Chiar dacă formația s-a destrămat, toate cele trei vedete și-au continuat drumul în domeniu separat. Relația dintre ele nu s-a terminat însă foarte bine, recunoașate Julia, care spune încă că acum totul a revenit la normal.

"Am fost atunci certate într-adevăr. Nu ne-am despărțit în termenii cei mai buni, dar acum, dacă mă întâlnesc cu Andreea, cu siguranță vorbim, nu ne vorbim zilnic la telefon, dar cu siguranță dacă ne vedem într-un context și ne-am și întâlnit de multe ori, ne luăm în brațe, ne spunem ce mai faci, nu mai avem lucrurile alea în comun și mi se pare normal, acum fiecare s-a maturizat și are altfel de prietenii, dar asta nu înseamnă că dacă ne întâlnim nu ne bucurăm că ne vedem. Și cu Claudia la fel.", a dezvăluit Julia Chelaru potrivit fanatik.

Julia Chelaru, extrem de marcată de moartea tatălui ei

Julia Chelaru, dezvăluiri despre despărțirea de Bogdan Jianu. Cum a reacționat când a aflat că acesta are o relație cu gimnasta Cătălina Ponor: „Ieșeam împreună, eram prietene”

Artista a avut parte în viață și de evenimente mai puțin fericite, care au pus-o la grea încercare. Unul dintre acestea a fost marcat de moartea tatălui ei, care a murit în urma unui stop cardiac. Felul în care părintele acesteia s-a stins este unul halucinant. Julia spune că tatăl său nu suferea de nicio boală, fapt ce a făcut ca acest lucru să fie și mai șocant.

"Tatăl meu pe noi ne-a șocat pentru că a murit subit la 62 de ani, fără să aibă vreo boală, pur și simplu, adormind, făcând integrame, a murit, într-un stop cardiac. Și pe mine m-a șocat cel mai mult fratele meu, m-a sensibilizat pentru că m-a sunat, eram la București m-a sunat și mi-a spus… îți dai seama că m-a șocat, în secunda doi am plecat spre Piatra Neamț, atâtea ore, am plâns tot drumul, pentru că indiferent cum ar fi fost, eu consider că am semănat foarte mult cu tatăl meu, din multe puncte de vedere, și mi-a părut tare rău. Mi-a părut tare rău pentru că nu era momentul, nu era timpul, el avea planuri, avea bani puși deoparte pentru o vacanță la Paris, își dorea să ajungă la Paris. Era un om extraordinar de inteligent, un om aparte, un om special și nu cred că era momentul, nu era timpul lui să moară. M-a șocat și mi-a părut tare rău! Dar îmi rămân amintirile frumoase!", a mărturisit aceasta.

Cum a fost copilăria artistei

Vedeta are doar amintiri frumoase din copilărie, când își ajuta mereu tatăl la treburile din gospodărie.

"Eu mă consider o norocoasă din punctul ăsta de vedere pentru că am crescut la țară. Copilăria mea a fost superbă pentru că, deși, nu a fost pe bogăție, pe lucruri foarte scumpe… am trăit în vremea lui Ceaușescu, nu a fost bogăție pentru perioada aia, dar a fost o copilărie fericită. Părinții mei, tatăl meu, inginer proiectant, mama mea învățătoare, oameni intelectuali pentru comuna Podoleni, Neamț, dar în același timp fiecare eram cu un anumit nivel, stăteam și noi la cozi, stăteam și noi să luăm o portocală când venea și așa mai departe. Dar am avut o copilărie fericită pentru că am fost un copil eminent. 

Taică-miu mă mai punea la muncă, l-am ajutat să construiască efectiv o casă, l-am ajutat să construiască o piscină, căram cărămizile alea foarte grele pentru vârsta mea și așteptam să-mi dea un bănuț la sfârșit cum le dădea și celorlalți vecini. Ajutam și la munca din câmp.", a mai dezvăluit artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel