Julia Chelaru, dezvăluiri despre despărțirea de Bogdan Jianu. Cum a reacționat când a aflat că acesta are o relație cu gimnasta Cătălina Ponor: „Ieșeam împreună, eram prietene”

Julia Chelaru, Bogdan Jianu, Cătălina Ponor. Colaj Foto Instagram
Descriere foto: Julia Chelaru, Bogdan Jianu, Cătălina Ponor. Colaj Foto Instagram

Julia Chelaru și Bogdan Jianu au divorțat, în mare secret, în urmă cu 4 ani, după o relație de 16 ani. Fostul soț al artistei s-a căsătorit cu gimnasta Cătălina Ponor. 

Julia Chelaru, fostă Jianu, a fost invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, acolo unde a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Bogdan Jianu, dar și motivele care au dus la despărțire.

Între cei doi a existat o dragoste foarte mare, ca dovadă, artista are numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei soț și chiar își amintelște cu bucrie de cum s-au cunoscut. Bogdan s-a îndrăgistit de Julia pe vremea în care aceasta făcea parte din trupa „Exotic” și nu s-a lăsat până nu a reușit să o convingă să iasă cu el la o întâlnire.


„Bogdan m-a văzut la tv. Cântam piesa aia . I-a plăcut de mine și mi-a găsit numărul de telefon. M-a sunat, eram la Constanța atunci și ne-am întâlnit la restaurant. Mi-a zis omul că s-a îndrăgostit. Bogdan a fost special. Mă curtau mulți bărbați atunci”, a dezvăluit Julia, la Pro TV.

 

„Am plâns ca doi copii când am decis să ne despărțim”

 

În 2016, relația lor s-a sfârșit. După 16 ani de iubire și 8 de căsătorie, Bogdan și Julia și-au spus ADIO. Deși se iubeau, nu mai erau fericiți. Vedeta spune că le-a fost extrem de greu să ia această decizie și totuși au făcut-o, în lacrimi. 


„Nu mai eram fericiți de ani buni, dar am continuat așa. El, în ultimii ani, a plecat la Târgoviște să-și împlinească visul lui, actorie, cascadorie, cai, lupii albi. Eu am rămas aici, în București, nu mă mai regăseaml Ne-am întâlnit acasă să vorbim. Am plâns ca doi copii când am decis să ne despărțim, ne-am ținut de mână. A venit notarul a doua zi și asta a fost. În mașină mi-a zis să fiu cuminte să-mi găsesc un băiat bun! Nu vreau să intru în alte detalii din viața mea. Per total, o femeie din generația mea a cam închis ochii ca să nu rămână singură”, a mai spus solista.

Bogdan Jianu s-a căsătorit cu gimnasta Cătălina Ponor


În urmă cu un an, Bogdan Jianu a mers din nou în fața altarului, însă de data aceasta alături de fosta gimnastă Cătălina Ponor. Cei doi se cunoșteau de ani buni și făceau parte din același cerc de prieteni cu fosta sa soție, Julia, care spune că mereu a simpatizat-o pe fosta gimnastă. Mai mult, cele două erau prietene, iar artista chiar le-a propus să iasă cu toții la cină, pentru a discuta.


„Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, a declarat Julia, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 03 ian 2022, 21:51 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience