Julia Chelaru, devastată de moartea tatălui: "A fost un șoc. Nu era o vârstă la care să mori subit"

Data actualizării: | Data publicării:
Julia Chelaru, captură video YouTube
Descriere foto: Julia Chelaru, captură video YouTube

Julia Chelaru a vorbit despre trauma pierderii tatălui ei și despre momentele cheie din relația pe care a avut-o cu acesta.

Julia Chelaru a fost invitată în emisiunea FRESH by UNICA, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele încercări ale vieții. Tatăl vedetei s-a stins din viață subit, șocând astfel întreaga familie. 

„A fost un șoc! A fost un șoc pentru că taică-miu avea 62 de ani. Nu era o vârstă la care să mori subit. Când știi că cineva are vreo boală, normal că avea și el niște probleme de sănătate, dar nu știam de ele la modul că e posibil sau… E șocant în momentul în care… Și povestea e impresionantă. Maică-mea lucra ceva, făcea în grădină, el a venit în grădină, a felicitat-o și i-a spus: ‘Ca tine nu are nimeni flori!”. I-a făcut un compliment, el care nu făcea complimente așa. După care a venit în camera lui, s-a așezat, mai ațipea și, făcând niște integrame, așa l-a găsit mama mea. (…) Eu eram la București, m-a sunat fratele meu și când mi-a spus și mi-a dat vestea, cum să nu fi șocată, traumatizată, că ăsta este cuvântul?! Mai ales că poate n-o fi fost relația aia așa cum mai aud eu că au fost relații tată-fiică, foarte apropiat, pentru că, repet, generația nu ne-a permis nouă să fim atât de apropiați. Dar eu cred că am semănat foarte mult lui, din foarte multe puncte de vedere, și a fost o chestie și o iubire tacită între noi, nu a fost ceva foarte spus așa, nu spunem „Te iubesc!” sau nu spunem lucruri de genul ăsta.

Relația specială pe care a avut-o cu tatăl ei

El era un Berbec, nu că mai rece, era altfel, eu un Rac sensibil. Dar vreau să spun că, da, m-a impresionat teribil și asta este soarta, dar știu că el e mândru de mine și că, până la urmă, chiar dacă el era dur – asta vreau să o dau într-o notă mai pozitivă – el nu a știut că eu am intrat în Exotic, el știa că sunt la facultate, nu știa că eu cânt, nu știa că m-am dus pe drumul ăsta. Nu că de frică, nu eram eu ok că el va fi ok cu treaba asta și că își va dori să afle că eu cânt.

Tatăl vedetei a aflat că s-a apucat de cântat de la televizor

În momentul în care el a aflat că eu sunt cântăreață, a aflat de la televizor! Ne uitam la Pro TV, era în prime time, era înainte de știri. Ne uitam, ne-am așezat pe canapea și deodată apar eu cu trupa cântând „Sexy, sexy, știu că mă vrei!”, deci în momentul ăla a rămas șocat. Ideea este că reacția lui a fost de o sută de puncte, a zis „Dintotdeauna am fost mândru de tine, dintotdeauna am știut că tu poți!”, deci nu s-a supărat, deși culmea că el era un tip mai rigid.

El a fost mândru de mine că am făcut un lucru de care el nu știa, dar faptul să apar la televizor, când, totuși, eram dintr-o comună, eram Julia sau Iuliana cum sunt eu în buletin și pentru el eram o fată simplă, chiar dacă pentru vremurile alea, da, făceam lucruri frumoase. Eram la o facultate de stat, era mândru de mine, din alte puncte de vedere, dar să apar la televizor deodată și să afli că fata ta este vedetă, pentru el a fost o mândrie și atunci mi-am schimbat și eu părerea și mi-am dat seama că uite, lui a trebuit, în timp, să-i demonstrez anumite lucruri, să-i demonstrez că merit laude sau merit o atenție mai importantă. Și sigur ar fi în continuare mândru de mine.” a declarat, în lacrimi, Julia Chelaru despre tatăl ei, la FRESH by UNICA.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel