Joseph Hadad, tragedia care l-a lăsat văduv. Soția lui a murit după ce a născut cel de-al treilea copil: „Nu am știut cum să lupt ca să iasă bine”

Data publicării:
Joseph Hadad, foto Facebook
Descriere foto: Joseph Hadad, foto Facebook

Joseph Hadad are în spate o dramă de nedescris. Unul dintre cei mai apreciați Chefi din România a rămas văduv de tânăr, după ce o boală nemiloasă i-a răpus soția. 

Chef Joseph Hadad are o poveste de viață tristă. În urmă cu mai mulți ani, soția sa a primit un diagnostic crunt, la puțin timp după ce a născut-o pe mezina familiei. La vremea aceea, cunoscurul bucătar și-a vândut toată averea în încercarea de a-și salva soția. Inițial, boala a regresat și părea că femeia s-a vindecat, însă maladia a reapărut. Niciun tratament nu a reușit să dea rezultate, iar Joseph Hadad a rămas văduv. Rămas singur, el a avut de înfruntat o nouă prococare: aceea de a crește singur cei trei copii. 

Renumitul bucătar a reușit să le ofere copiilor tot ce aveau nevoie. Ajunși adulți, fiecare a plecat pe drumul său. Cei mari sunt stabiliți în străinătate,  Dor ( 27 de ani)  a terminat Școala Americană Profesională, iar Daniela (24 de ani) lucrează ca bucătar în Germania. 

Mezina familiei, Lipaz este cea mai apropiată de tatăl său. 


„Fata mea cea mai mică este cea mai apropiată de mine. Nu am știut cum să lupt cu fata că îi era dor de mama ei. Nu am știut cum să lupt ca să iasă bine. Este greșeala mea că nu am aflat din timp de boala soției mele. Soția mea era foarte tânără când a murit. Fata cea mică avea zece luni când soția mea a aflat de boală. Am vândut tot ca să-mi salvez soția. Soția mea a avut nevoie de medicamente din America'', a spus chef Joseph Hadad în cadrul unui interviu pentru Star Matinal de la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel