Jose Almar, argentinianul care i-a desprins de realitate pe jurații Românii au Talent. Andra: Aș plăti să te aud cum cânți

Data publicării:
José Almar
Descriere foto: José Almar

După ce a vizitat peste 20 de țări, Jose Almar s-a îndrăgostit de România, el încântând publicul român cu vocea, dar și cu chitara sa.

Jose Almar este din Argentina, dar a ales să trăiască în România de mai mulți ani de zile, mai ales că încă din 2020 el trăiește cu Mădălina - partenera sa. Are 39 de ani, iar vocea lui i-a făcut pe jurați să iasă din această lume pentru câteva momente.

El a interpretat o melodie pe care a început-o în spaniolă, însă continuarea avea să fie în limba română - moment în care acesta își asigurase cei 4 de „Da”.

„Ești absolut încântător, cânți atât de frumos la chitară, a sunat atât de bine de la prima coardă. Nu știam de unde vine muzica. Ai o voce frumoasă și cânți complet corect. Absolut moment ai avut”, a spus Andi Moisescu.

„Aș plăti bilet ca să vin să te văd și să te aud cum cânți”, a spus și Andra.

Artistul a luat 4 de „Da”, trecând în etapa următoare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel