Jos textila. Giulia Anghelescu și-a etalat noile silicoane

Giulia Anghelescu, foto Instagram
Descriere foto: Giulia Anghelescu, foto Instagram

Giulia Anghelescu a renunțat la inhibiții și le-a arătat internăuților cât de sexy este după operația de mărire a sânilor.

Vedeta și-a etalat bustul proaspăt operat, în toată splendoarea. 

Recent, Giulia a povestit, în cadrul unei emisiuni TV,  că după cea de-a doua sarcină, a slăbit 30 de kg, iar sânii ei nu au mai revenit la forma inițială, motiv pentru care, a decis să opteze pentru o intervenție chirurgicală de mărire a sânilor. 

 „După ce am slăbit, na, s-au dus toate pe apa sâmbetei și am zis că mi-aș dori să fac [intervenția de mărire a sânilor], dar nu era o chestie fără de care nu puteam să trăiesc. Numai că, fiind foarte bună prietenă cu doctorul care m-a operat, el când ne întâlneam îmi zicea: «Haide, vino pe la mine!». De trei ori m-am programat, în trei ani diferiți.
 De două ori am renunțat exact cu o săptămână înainte de operație. Anul acesta, s-a întâmplat în ianuarie, am zis: «Gata, mă duc și fac asta”, a dezvăluit artista în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la ProTv. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 08 dec 2020, 09:18 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience