Jorge se întoarce la cel care l-a lansat în industria muzicala: ”Ne completăm perfect și ne stimulăm creativ”

Jorge
Descriere foto: Jorge

Jorge reia colaborarea cu cel care l-a lansat în industria muzicală.

Jorge și Marius Moga ne dovedesc că prima “iubire muzicală” nu se uita niciodată, cei doi reîncepând colaborarea de succes cu single-ul “Aer”. 
Primii pași în muzică a lui Jorge sunt legați de Marius Moga, cel care a produs albumul trupei dance Cocktail, din care a făcut parte și Jorge.

Noul single “Aer” este realizat de Jorge alături de trei producători fresh din studiourile DeMoga Music, Tadisaster, Stefan Ioniță și Maya Pop , care au adus un vibe pozitiv și cool piesei, perfect pentru vara 2022.

““Aer” este o melodie care definește iubirea pură și sentimentul de vară, în versuri. Îmi doream o melodie care să pătrundă în suflet și să ne atingă de la primele acorduri.
Sunt foarte încântat de chimia pe care am avut-o cu producătorii din studioul lui Marius, ne completăm perfect și ne stimulăm creativ, ceea ce face ca piesele să sune fresh. “Aer” este prima din seria multor piese pe care urmează sa le lansăm împreună.”

Așa cum ne-a obișnuit la cele mai recente single-uri, Jorge s-a implicat activ și în videoclipul piesei “Aer” “Videoclipul este despre povestea Lui și a Ei, a celor îndrăgostiți în general, a sentimentelor profunde, autentice, pe care nu le vedem, însă le simțim, pentru că ele plutesc în …Aer. Iar marea și nisipul ne-au asigurat cadrul perfect pentru a ilustra povestea de dragoste” a declarat Jorge.

Biografie

Jorge s-a născut pe 22 iunie 1982, în Constanța. A  început de mic să fie atras de domeniul artistic, începând să cânte la pian încă de atunci. Mai târziu, artistul a absolvit Academia de Studii Economice, din București secția managementul afacerilor.

Jorge a fost căsătorit cu Alina Laufer și au o fetiță împreună. Au divorțat și fiecare și-a refăcut viața. Artistul este acum căsătorit cu Rapona Podea și au un băiețel împreună. 

Pe plan profesional, acesta s-a făcut remarcat în acest televiziune în anul 2003, în urma unei emisiuni difuzate pe Pro TV, la vremea respectivă. 

Acesta a făcut parte și dintr-o trupă, Cocktail, iar la 20 de ani, câștigă împreună cu trupa sa concursul cu piesa "Până-n zori", single ulterior lansat de casa de discuri Media Pro Music.

Cocktail se destramă mai târziu, din cauza eșecului financiar, dar și din cauza faptului că mai multe trupe noi au asaltat Romania, în 2005. După această întâmplare, artistul devine, timp de 6 luni, prezentatorul emisiunii “Fete de gașcă“, show găzduit de Euforia TV.

Mai târziu, a participat și la Dansez pentru tine, în sezonul cu numărul 10, nereușind însă să ajungă în finală.

Anii 2007 si 2008 sunt reprezintă pentru el un imbold în carieră, fiindcă participă alături de Aurelian Temisan și Maria Buza, în „Micul Paris”(2007), și “3007-Terra Maimuțelor ”, spectacol desfășurat la Circul Globus.

În 2009 își începe cariera în operă

Anul 2009, mai precis luna aprilie, este momentul în care el a îmbrățișat și cariera în opera. Acesta a primit rolul lui Romeo, în cadrul musicalului celebru Romeo și Julieta. A reușit să pătrundă și în lumea Disney, fiind în 2013, vocea prințului Hans în filmul Regatul de gheață, iar în 2010 a lui Flynn Rider din O poveste încâlcită.

A participat la Te cunosc de undeva! în primul sezon, fiind și câștigătorul celui de-al doilea sezon, iar în 2013 a prezentat showul de dans, difuzat pe Antena 1, România dansează.

În 2017 prezintă emisiunea Super Potriveala de la Kanal D, timp în care a început să scoată și diverse hituri, precum „Nu ne potrivim”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 10 mai 2022, 12:57 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience