Jonah Hill îi dă peste nas lui Leonardo DiCaprio. Ce crede actorul despre filmul preferat al colegului său

Data publicării:
Jonah Hill și Leonardo DiCaprio, captură video SNL
Descriere foto: Jonah Hill și Leonardo DiCaprio, captură video SNL

Jonah Hill nu s-a lăsat convins de filmul preferat al lui Leonardo DiCaprio

Jonah Hill nu este un fan al filmului "The Mandalorian", în ciuda eforturilor lui Leonardo DiCaprio de a-l face pe prietenul și colegul său de a-l convinge. Hill a explicat pentru W Magazine motivul pentru care nu se uită la filme și seriale  science-fiction:
"obișnuiam să am o regulă: dacă nu se întâmpla sau nu se putea întâmpla, atunci pur și simplu nu mă interesa, pentru că îmi pierdeam concentrarea". 


În filmul "Don't Look Up" a lui Adam McKay, DiCaprio l-a determinat pe Hill să își încalce regula și să urmărească serialul de televiziune Disney Plus "Star Wars".

"Leo m-a pus să mă uit la "The Mandalorian" atunci când făceam "Don't Look Up" și a fost ca și cum, Baby Yoda era atât de drăguț, dar pur și simplu nu mi-a păsat pentru că nu știam nimic despre ce era vorba", a spus Hill.

Hill pare a fi mai degrabă un tip fantezist, îndrăgostit recent de "Game of Thrones".

"'Game of Thrones' este atât de bolnav", a spus Hill. "Știu că este amuzant, că suntem deja în 2022. Mă uit la trei episoade pe rând, așa cum te-ai uita la orice serial. Dar am uitat că acest lucru s-a întâmplat în timp real și a fost ca un eveniment cultural. Așa că m-am uitat la Nunta Roșie, ca unul dintre cele trei episoade pe care le-am urmărit în acea seară. Îmi sunam prietenii și le spuneam: "Doamne, Robb Stark a fost ucis, bla, bla, bla". Iar ei ziceau: "Da, omule. A fost ca și cum ar fi fost un eveniment cultural de nivelul sfârșitului din 'Sopranos''".

DiCaprio și Hill au jucat pentru prima dată împreună în "Lupul de pe Wall Street" al lui Martin Scorsese, care le-a adus nominalizări la Oscar pentru cel mai bun actor și, respectiv, cel mai bun actor în rol secundar. Cei doi s-au reunit pentru "Don't Look Up", de McKay, care este unul dintre cele mai vizionate filme originale Netflix din toate timpurile. Filmul este acum difuzat la nivel global pe Netflix.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel