Jojo, după discursul Vioricăi Vodă despre hărțuirea sexuală: "Au fost momente în care am pierdut castinguri". Vedeta a primit propuneri indecente

Jojo a vorbit despre hărțuira sexuală la care a fost supusă, în domeniul în care activează.

Dezvăluirile făcute după discursul Vioricăi Vodă, de la Premiile Gopo, par să nu se mai termine. După ce actrița a recunoscut în această gală importantă faptul că a fost hărțuită sexual, de mulți oameni din domeniul cinematografiei, extrem de multe persoane publice au reacționat și și-au spus propria poveste. Jojo este una dintre ele. Actrița recunoscut faptul că a primit astfel de propuneri indecente, dar le-a refuzat. 

"Din păcate, în România, dar nu numai, în societatea de astăzi, la nivel global, acest lucru este des întâlnit în orice profesie, nu numai în industria de divertisment. Este regretabil că există un asemenea fenomen și e bine că Viorica Vodă a deschis acest subiect care, până acum, nu a mai fost discutat public, la noi în țară. Vorbind din proprie experiență, eram la o vârstă foarte fragedă când am primit astfel de „propuneri și am simțit că trebuie să tranșez lucrurile, să spun un „Nu foarte clar, să refuz acea situație. Am avut-o pe mama aproape ca sfătuitor și susținător. Există oameni care au senzația că li se permite orice și că li se poate oferi orice în schimbul unui job.", a declarat Jojo, potrivit viva

Actrița Viorica Vodă, dezvăluiri ȘOCANTE: Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărțuirea sexuală din sistem

Jojo a primit astfel de propuneri de mai multe ori

Frumoasa actriță spune că acest lucru nu i s-a întâmplat doar o dată, ci propunerile au venit în repetate rânduri. Ba mai mult, a avut de ales între acestea și între cariera ei. În acest sens, Jojo spune că i s-au închis foarte multe uși, pentru că nu a acceptat ofertele impuse de anumiți directori, regizori. 

"Întâmplarea nu a fost singulară, au mai existat situații în care am fost pusă în fața unor alegeri, în urma unor mesaje foarte clare. De fiecare dată am deschis o altă ușă ca să găsesc acea persoană care să creadă în talentul meu și care să mă prețuiască din punct de vedere profesional. Au fost momente în care am pierdut castinguri, dar nu am renunțat la visul meu. Dar este vorba strict despre experiența personală și nu aș putea să vorbesc în numele altcuiva. Consider că poți spune „Nu, și nu depinde cariera ta de asta.", a mai spus Jojo.

Actrița a muncit pentru a avea o carieră de succes

"Astăzi pot spune că toate proiectele în care am fost implicată și care au ajuns la public, pe care oamenii le-au îndrăgit, au fost proiecte frumoase, în care am fost tratată cu respect și apreciere pentru munca mea, alături de oameni care au crezut în talentul meu și în meritele mele profesionale, și față de care voi avea întotdeauna un respect profund.", a adăugat ea. 

Lucruri pe care fanii nu le știu despre Jojo

Când vine vorba despre hobby-urile ei, Jojo spune că este pasionată de tot ce înseamnă artă, având mai multe talente în acest domeniu. De asemenea, artista spune că se preocupă îndeaproape și de treburile casnice.

"Nu bănuiți despre mine cât de casnică sunt, de fapt. Nu bănuiți despre mine cât de timidă, melancolică și meditativă sunt, pentru că am un training de ani de zile prin care pot să fiu sociabilă și amuzantă, deși, în fapt, eu sunt o fire destul de retrasă și ador momentele în care sunt singură. Nu bănuiți despre mine cât de multe alte talente am, pot să pictez, de altfel de aici a pornit parcursul meu artistic, pentru că am vrut să fac Școala de Arte, am vrut să fiu balerină, și îmi place să și scriu.", a mai dezvăluit aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 16 iun 2022, 10:21 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience