Jocul bizar al Irinei Rimes. Declarația cu care și-a uimit fanii: „Îngropam insectele moarte în spatele pivniței”

Data publicării:

Irina Rimes vorbește deschis despre copilăria pe care i-au oferit-o bunicii, la țară.


Irina Rimes a crescut în natură, la țară, în simplitate și cu valori bine înrădăcinate. Artista își amintește cu drag de perioada în care alerga în altarul bisericii și se juca cu insecte moarte, pe care le ascundea în spatele pivniței. Deși și-a pierdut bunicii devreme, cei șapte ani pe care i-a petrecut lângă ei și-au lăsat amprenta asupra caracterului pe care și l-a format ca adult.


„Am avut o copilărie frumoasă, la țară, cu boboci și cu văcuțe pe câmp, cu nebunii în lipsa părinților, prieteni din mahala, bunicii pe care i-am pierdut destul de devreme, dar sunt recunoscătoare că măcar am reușit să-mi petrec primii șapte ani la bunici. Activitatea mea preferată la bunici era să îngrop insectele moarte în spatele pivniței și să alerg de nebună prin altarul bisericii, care era fix peste drum de casa bunicilor mei”, a declarat Irina Rimeș pentru Viva. 


Părinții vedetei au lipsit în primii ani de viață, dar s-au revanșat în adolescență, când au susținut-o în călătoria ei spre celebritate. 

„Relația cu părinții, ca orice relație dintr-o familie funcțională, m-a ajutat să trec peste multe momente grele. Mereu mi-au fost aproape, dar nu m-au controlat, au avut încredere, ne-au lăsat pe mine și pe fratele meu să ne urmăm căile, să ne dezvoltăm pasiunile”, a mai spus artista.


A fost artistă de mică

Irina Rimeș spune că și-a descoperit talentele artistice devreme și că principalele sale îndeletniciri erau scrisul și muzica, activități cu care își ocupă timpul si acum.

„Am fost dintotdeauna un copil creativ. Am scris poezii de mică, am cântat de mică, nu vedeam altceva decât muzica și creația. Ai mei au vrut la un moment dat să mă facă economist, dar s-au răzgândit, pentru că le-a fost teamă să nu-mi strice drumul în viață, așa că m-au lăsat să-mi urmez chemarea și au fost mereu lângă mine la nevoie”, a mai spus artista.

 

 

„Mi-e dor de casă”. Irina Rimes suspină după casa părintească

 

Irina Rimes, în vârstă de 30 de ani, s-a stabilit în România, în urmă cu câțiva ani. Artista din Republica Moldova și-a clădit o carieră de succes în România, unde publicul o adoră pentru piesele pe care le cântă, dar pentru cele pe care le creează pentru alți artiști. Invitată în cadrul podcastului „Altceva” cu Adrian Artene, Irina Rimes a dezvăluit că îi este foarte dor de casa părintească. 


„Mi-e dor de casă. Am tot ce îmi trebuie.

Mama îmi aduce tot, absolut tot. Și halva și bomboane «Bucuria», mi-e plină casa de bomboane.

De asta nu duc lipsă deloc, ba chiar îi spun «Mama, nu mai face pentru că vreau să rămân slabă, nu vreau să mă îngraș!»”, a mărturisit Irina Rimes, în podcastul realizat de Adrian Artene, pe Youtube.


Deși își vede părinții destul de des și ține legătura cu oamenii dragi din Republica Moldova, artista mărturisește că îi e foarte dor de locul în care s-a născut, de care spune că este extrem de atașată. 

„Mi-e dor de casă, de casa părintească. De părinți nu, pentru că îi văd destul de des, vin ei la mine, dar de casă… mi-e dor!

Și când au tăiat părinții mei cireșii pe care i-am văzut crescând și cu care am crescut de când eram mici, am plâns. Au tăiat 12 cireși, i-au tăiat că erau bătrâni.

De casă mi-e dor și stau și mă gândesc câteodată dacă o să vindem casa părintească sau nu, pentru că fratele meu s-a mutat în București și cred că eu le mai dau 5 ani părinților mei.

Dar stau și mă gândesc dacă m-ar lăsa sufletul să vindem casa părintească”, a încheiat Irina Rimes,



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel