JO, probleme majore de sănătate. Artista cere ajutorul fanilor: "Am încercat totul..."

Data publicării:
JO, sursa instagram
Descriere foto: JO, sursa instagram

JO se confruntă cu probleme de sănătate majore. Artista a dezvăluit totul și a cerut chiar și ajutorul fanilor.

JO este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România. Aceasta scoate hit-uri pe bandă rulantă, care ajung întotdeauna în top-uri. Artista este foarte legată de muzică, astfel că atunci când nu este pe scenă, aceasta se află în studio, acolo unde pregătește cele mai noi producții muzicale.

JO, probleme de sănătate severe

Deși pare să aibă o viață de invidiat, JO se confruntă chiar la început de an cu probleme care nu-i dau pace. Aceasta a mărturisit pe rețelele de socializare că suferă de insmonii și indiferent de activitatea din timpul zilei care o epuizează, aceasta nu reușește să se odihnească. Mai mult decât atât, JO a mărturisit că uneori are și atacuri de panică, care o agită și mai rău.

„Hai să vă povestesc ceva și să îmi spuneți ce ați face în locul meu. Eu de vreo 3-4 zile nu mai pot să dorm. Am niște insomnii grave și orice aș face, de la exerciții de respirație, meditat, citit, uitat la serial ca să-mi obosesc ochii, orice, orice, nu pot să adorm. Adică oricât de obosită aș fi și oricât de târziu ajung acasă, mă bag în pat și tot până la 5-6 dimineața stau trează. La un moment dat adorm, mă mai trezesc așa cu panici, mai adorm iar. Dorm în reprize. Nu înțeleg nimic, mă trezesc și mai obosită.”, a mărturisit JO pe rețelele de socializare.

JO le-a spus fanilor că a încercat toate remediile, însă fără rezultat. Ba chiar, dimpotrivă, acestea i-au făcut și mai mult rău. Prin urmare, artista le-a cerut ajutorul fanilor și speră să reușească să rezolve această problemă.

„Am încercat valeriană și melatonină și nu a funcționat, mi-a făcut chiar și mai rău, iar somnifere nu vreau să iau”, a mai spus cântăreața.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel