Jim Carrey își încheie cariera de actor. Motivul pentru care a luat această decizie

Data publicării:
Sursa foto: Jim Carrey, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Jim Carrey, Instagram

Actorul și comediantul american în vârstă de 60 de ani Jim Carrey și-a anunțat intenția de a pune capăt carierei de actor. 

Potrivit lui Carrey, a făcut deja destule, a jucat în multe filme, a primit premii prestigioase, iar acum poate să se retragă. 

"Mă retrag, da, cred. Sunt destul de serios", a spus actorul. ”Depinde... Dacă îngerii aduc un scenariu scris cu cerneală aurie care îmi spune că va fi foarte important pentru oameni, atunci s-ar putea să filmez”, a adăugat Carrey potrivit AccesOnline.

Cine este Jim Carrey?

James Eugene „Jim” Carrey, născut pe 17 Ianuarie 1962, la Newmarket, Ontario în Canada este probabil cel mai celebru actor de comedie al ultimelor decenii.

Carrey a avut succes și în filmele dramatice ca The Truman Show, Man on the Moon și Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Cariera sa de două decenii deține roluri blockbusters ca The Mask, Dumb and Dumber, How the Grinch Stole Christmas, Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events și Fun with Dick and Jane. 

Citește continuarea pe dcnews.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel