Jill Biden, diagnosticată cu cancer de piele. L-a descoperit după un control de rutină. Cum se manifestă simptomele

Data actualizării: | Data publicării:
Jill Biden, Joe Biden, captură video Youtube
Descriere foto: Jill Biden, Joe Biden, captură video Youtube

Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, a fost operată de cancer de piele. Care sunt simptomele.

Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, în vârstă de 71 de ani a fost operată de cancer de piele. Două leziuni canceroase au fost eliminate. Țesutul canceros a fost carcinom bazocelular – cea mai frecventă formă de cancer de piele.

Jill Biden, supusă intervenției chirurgicale

Jill Biden a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru a elimina două leziuni cutanate canceroase, a precizat medicul președintelui. Ambele au fost în concordanță cu carcinomul bazocelular, cea mai frecventă formă de cancer de piele, a scris dr. Kevin O'Connor într-un memoriu, potrivit BBC.

Toate țesuturile canceroase au fost complet eliminate din leziuni într-o procedură cunoscută sub numele de chirurgie Mohs. 

Doamna Biden este "în spirite bune și se simte bine", a spus dr. O'Connor. 

În urma unui screening de rutină pentru cancerul de piele de la începutul acestei luni, medicii au recomandat ca o leziune mică deasupra ochiului drept al doamnei Biden să fie excizată din "o abundență de precauție".

Medicul de la Casa Albă, dr. Kevin C. O'Connor, a declarat într-o declarație că țesutul din două locuri - deasupra ochiului drept și pe piept - a fost testat și confirmat ca fiind carcinom bazocelular, o formă comună și relativ neagresivă de cancer de piele. Tot țesutul canceros a fost îndepărtat, a spus dr. O'Connor.

Citește întreaga știre pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel