Jessie J se confruntă cu probleme de sănătate grave. De ce nu va mai putea cânta artista

Data actualizării: | Data publicării:
Jessie J. captura foto Instagram
Descriere foto: Jessie J. captura foto Instagram

Jessie J trece prin clipe grele. Aceasta a fost diagnosticată cu o problemă gravă de sănătate și va lua o pauză de la cântat. 

Jessie J este una dintre cele mai îndrăgite artiste de peste ocean. Are milioane de fani în toată lumea, dar iată că nu este ocolită de necazuri. Artista a fost diagnosticată cu reflux gastric agresiv, ceea ce o va împiedica să cânte pentru o perioadă de timp. În următoarele săptămâni aceasta va face mai mult analize pentru a determina cauza bolii. 


„Problema este că ceva în organismul meu provoacă un reflux gastric agresiv. Îmi pune corzile vocale în pericol dacă aleg să cânt cu el, Mă doare și mă arde. Fac tot ceea ce îmi stă în putință”, le-a explicat Jessie J fanilor pe Instagran. 


Jessie J va trece prin analizele grele, pe care le-a explicat chiar fanilor de pe Instagram. Chiar dacă va urma o perioadă grea pentru ea, vedeta are încredere că totul se va termian cu bine. 


„Îți pun un tub prin nas până în stomac și trebuie să-l ții accolo 24 de ore. După o să am o endoscopie, marți, unde o să mă anestezieze total pentru a putea introduce o cameră. Puteam să caut pe Google, dar măcar așa o să am niște răspunsuri”, a glumit artista.


Anunțul lui Jessie vine la o săptămână după ce a dezvăluit că se luptă cu boala Meniere, o boală a urechii interioare care provoacă episoade spontane de vertij împreună cu pierderea intermitentă a auzului, sunetele din ureche (tinitus) și uneori cu senzația de presiune în ureche.

 

Citește și: Dieta cu ananas. Adevărul despre slăbirea cu cel mai popular regim de pe TikTok



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel