Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, victima bullying-ului: „Au fost niște lucruri care pe mine m-au afectat foarte tare”

Data publicării:

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, a recunoscut că a fost victima bullying-ului, în școală. 

Theodor Andrei va reprezenta România la Eurovision 2023, cu piesa "D.G.T. (Off and on)", în urma finalei Selecţiei Naţionale desfăşurate sâmbătă . Artistul a recunoscut că a fost victima bullying-ului, în perioada în care era elev. Acesta a povestit că a fost agresat în nenumărate ori de către colegi.

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, victima bullying-ului

Artistul a recunocut că a avut mari emoții, însă este foarte fericit că a trecut mai departe.

”Cele mai mari emoții le-am avut seară, atunci când se anunța podiumul, clar. Nu am crezut niciodată că momentul acela, în care ne strângem toată echipa de braț, o să fie atât de tensionat. Noi, înainte de fiecare spectacol, pentru că, oamenii pe care i-am avut pe scenă sunt colegii mei din trupa de teatru, avem un soi de exercițiu. Avem un moment în care ne închidem ochii, ne punem într-un cerc și ne strângem pumnii pe rând, făcând un soi de impuls așa, un traseu circular', a declarat Theodor Andrei, pentru viva.ro.

Theodor Andrei: „Nu mi-a venit să cred când am văzut că sunt pe locul 1 în clasament!

'Tabietul acesta al nostru asta emană o energie în tot grupul. Și funcționează spectacolul, creând o energie mult mai bună în grup, să nu fie atmosfera dispersată între noi. Ne-am strâns atât de puternic atunci când se anunțau numele… Ne strângeam acolo de mâini și, după fiecare număr, ne strângeam și mai tare. Și eram mai închistați așa, ca și postură. Nu mi-a venit să cred când am văzut că sunt pe locul 1 în clasament', a declarat Theodor Andrei, pentru viva.ro.

Ce motto are Theodor Andrei

Artistul a mărturisit că principalul său atuu este personalitatea.

'Atuul principal cred că este personalitatea. Cred că este o muzică cum nu a mai fost la eurovision și cu atât mai mult, nu a fost din partea țării noastre. Piesa aceasta, pe care atât de mulți au votat-o aseară – piesa mea 'Degete' -, pune în scenă o problematică foarte validă. Este vorba de un război între rațiune și instinct. Poți să o iei ca pe o dispută permanentă între siguranță și pasiune. Poate să fie exact ideea aceea de rău necesar pe plan amoros, în care te întorci la nesfârșit la ceva, la care știi și tu că te distruge încet', a mai spus el.

„Sunt destul de atent să nu greșesc ceva'

'Sincer, cred că dacă era când eram mai mic, ziceam că e o victorie cuvenită. Dar acum, nu că aș fi eu cea mai matură persoană la 18 ani, dar cred că sunt în punctul în care o văd mai mult ca pe o responsabilitate. Ceea ce și este. Pentru că eu, în momentul acesta, răspund pentru încrederea pe care și-au pus-o în momentul acesta oamenii care ne-au votat aseară. Eu răspund, cel puțin la Liverpool, de tot. Tot ce se va întâmpla la momentul acela va fi asociat direct, atât cu TVR, care e sprijinul nostru principal, cât și cu mine.

Eu, dacă fac o gafă, nu e bine. E drept că sunt destul de atent să nu greșesc ceva, chiar și acum când îmi aleg cuvintele, încerc să fiu cât de natural. Asta e cea mai corectă soluție față de toată lumea. Nici eu nu mă dezamăgesc pe mine, încercând să par altceva sau să creez un personaj fals. Și nici nu mint pe nimeni. Și adevărul este că e momentul pentru ceva diferit la eurovision', a mai spus Theodor Andrei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel