Jessie Baneș, colaborare inedită cu Ovidiu Lipan Țăndărică și Admiral C4C: „Iubesc această piesă, îți dă o energie inexplicabilă” / VIDEO

Data publicării:
 Jessie Baneș și Ovidiu Lipan Țăndărică, foto Instagram
Descriere foto: Jessie Baneș și Ovidiu Lipan Țăndărică, foto Instagram

Jessie Baneș lansează melodia latino Meninas Morenas, alături de  Ovidiu Lipan Țăndărică și Admiral C4C.

Jessie Baneș, fostă concurentă Eurovision, moderatoare a emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, de la Radio Gold Fm, dar și jurnalistă în cadrul emisiunii „Acces Direct”, anunță o colaborare inedită.  Frumoasa artistă a lansat piesa Meninas Morenas, alături de Ovidiu Lipan Țăndărică și Admiral C4C. De asemenea, cântăreața dezvăluie că pregătește un videoclip spectaculos pentru această melodie. 

„Dragii mei sunt foarte fericită să vă anunț că ieri (21 aprilie, n.r.) s-a lansat o piesă tare dragă mie, în colaborare cu talentatul Ovidiu Lipan Țăndărică.
Vreau să-i mulțumesc lui Ovidiu și lui Radu Groza că mi-au propus să fac parte din acest proiect minunat, pe care sper să îl primiți cu bucurie în suflete. 
Iubesc această piesă, îți dă o energie inexplicabilă și de fiecare dată când o ascult îmi aduce vara, căldura emoția în suflet. Vă invit și pe voi să o ascultați. Momentan este varianta audio dar săptămâna viitoare veți putea vedea și videoclipul, pe care l-am filmat într-o locație tare dragă mie Vox Maris grand resort”, a transmis artista pe Instagram.

Youtube video image

 

 

Jessie Baneș cântă despre prietenia adevărată

Recent, Jessie Baneș a lansat o piesă despre prietenia adevărată. Mesajul artistei, prin această piesă, este unul extrem de profund și emoționant, aceasta încurajând românii să își iubescă valorile și tradiția.

„Cine mai știe ce înseamnă “prietenia adevărată” în ziua de astăzi? Sau cum se simte? Să ai lângă ține un suflet care să te asculte, să te înțeleagă și să îți stea aproape la bine dar și la greu? Vreau să cred că mai există pe lume prieteni adevărați, și pentru ei dedic această piesă, scrisă de mine.  Și dacă aveți și voi prieteni buni alături, să ascultați împreună cu ei piesă asta. Să le reamintiți ce înseamnă pentru voi. Se zice că un prieten este fratele pe care poate nu l-ai avut niciodată. Dar pe care Dumnezeu ți l-a trimis sub numele de PRIETEN.  Iar cine are prieteni buni pe lângă el, în călătoria asta numită viață, se poate simți un om cu adevărat binecuvântat”, a transmis Jessie, pe rețelele de socializare. 

 

 

„Piesa este un răspuns pentru valul de muzică mainstream”

„Piesa a fost scrisă și compusă integral de mine. Mesajul e evident, iar inspirația mi-am găsit-o chiar în noi, românii și româncele. Am vrut prin acest mesaj să îi încurajez pe oameni, având în vedere că am trecut prin perioade dificile și să le reamintesc că trebuie să trecem împreună și prin bine și prin greu. Trebuie să înțelegem că relațiile de prietenie sunt cele mai mari bogații pe care le avem în viață.. și nu averile. Avem noi românii o vorba: nu luăm nimic cu noi pe lumea celalaltă. Și chiar așa e!
Deși piesă este etno, poate fi considerată un răspuns pentru valul de muzică mainstream (manele, trap, pop) care se lansează de ceva timp și care pun accentul doar pe bogățiile materiale. 
Unele lucruri într-adevăr, așa au fost dintotdeauna, și așa vor fi de-a pururi și nu le poate schimbă nici un curent. Omul cu toate bogățiile din lume nu poate fi fericit și împlinit fără prietenie și dragoste pentru aproape. Trebuie să intelegm încă o dată și să valorificăm chestiunile profunde ale vieții și nu scopurile evenescente cum ar fi banii, mășinile și operațiile estetice. Nu în ultimul rând îmi doresc că, cât mai mulți români să continue să se bucure românește pt că avem cultură și tradiții frumoase. Toți străinii pe care i am cunoscut ajung cu gură căscată în România, numai noi nu știm să apreciem ce avem. Și acum un mesaj dacă vreți: “când vom ști să ne respectăm și iubim si pe noi înșine, atunci ne vor iubi și respecta și străinii”.
Eu am multe prietene și prieteni, și mă mândresc cu ei. Clipul acestei piese pe care l am filmat într-un hotel din București, unde prietenul nostru Moha(Mohammad Murad) a reînviat turismul românesc. Când ai prieteni buni alături, ies și lucruri frumoase”, a mai spus Jessie. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel