Jessie Baneș, apariție ravisantă la petrecerea VIVA! Ce părere are cântăreața despre incidentul de la concertul trupei Coldplay: „Hai să nu mai fim ipocriți!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Jessie Baneș/Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Jessie Baneș/Instagram

Jessie Baneș a bifat o apariție de senzație la petrecerea VIVA! Iată ce a declarat cântăreața și ce părere are despre incidetul de la concertul trupei Coldplay.

Ieri, 19 iunie 2024, a avut loc petrecerea VIVA!, unde au participat celebrități din România. Printre acestea s-a remarcat și Jessie, o frumoasă cântăreață, care a atras multe priviri, în urma apariției sale.

Jessie Baneș apariție ravisantă la petrecerea VIVA!

La aceste evenimente au fost prezente vedete, care au purtat ținute care mai de care mai sofisticate, dar, în același timp, au ținut să respecte dress code-ul. La fel a făcut și Jessie Baneș, care a ales să poarte o rochie aurie, electrizantă, lungă și cu niște decupaje, care îi scoteau în evidență silueta lucrată la sală.

Deși pare că a apelat la stiliști, cântăreața a mărturisit că ea și-a pregătit singură întreg look-ul.

„Eu mă machiez  oricum în fiecare zi, am de lucru, mă duc la emisiuni. Ca de obicei, sunt fată descurcăreață. Mă descurc singurică”, ne-a mărturisit Jessie, în exclusivitate.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Spaima trăită de Jessie Baneș la fimările videoclipului pentru piesa România Suverană: „Am avut parte de șocul vieții noastre!

Ce părere are Jessie Baneș despre incidentul de la concertul trupei Coldplay

După ce mai multe vedete și nume publice au dezbătut incidentul cu Babasha de la concertul trupei britanice Coldplay, i-a venit rândul și lui Jessie, după ce a văzut live momentul în care zeci de mii de spectatori îl huiduiau pe Babasha, la concertul din 12 iunie, de la Arena Națională.

„Am fost chiar în prima seară la concert. Și eu am rămas mirată, am rămas neplăcut surprinsă, îți zic sincer, de faptul că oamenii au huiduit. Nici nu-mi dădeam seama, în primă fază, dacă huiduiau sau dacă le plăcea momentul acelui băiat, pe care, să fiu sinceră, eu nu l-am cunoscut când l-am văzut pe scenă.

După aceea am aflat și eu cine e, dar nu mi s-a părut frumos din partea lor, pentru că muzica trebuie să unească oamenii, nu să-i despartă, nu să-i împartă. Noi suntem un popor balcanic, ne place muzica balcanică și nu cred că, chiar și oamenii de la Coldplay, când au ajuns acasă, poate și-au pus o 'maneluță' să asculte. Nu trebuie să ascultăm în fiecare zi ca să ne placă manelele, dar le ascultăm la petreceri. Așa că, hai să nu mai fim ipocriți!”, ne-a mărturisit cântăreața Jessie.

Te-ar putea interesa și: Jessie Baneș, secretul unui ten impecabil. Produsele la care nu poate renunța: „Dacă le am acestea două, pot să ies din casă oricând”/ EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel