Spaima trăită de Jessie Baneș la fimările videoclipului pentru piesa România Suverană: „Am avut parte de șocul vieții noastre!”

Data publicării:
Jessie Baneș, sursa foto Instagram
Descriere foto: Jessie Baneș, sursa foto Instagram

În Joia Mare, Jessie Baneș lansează „România Suverană”.

În pragul Sărbătorilor Pascale, Jessie Baneș vine cu o nouă melodie cu un mesaj și o încărcătură foarte mare emoțională. Piesa lansată chiar în Joia Mare, denumită „România Suverană”, este adresată, preponderent, românilor care au fost nevoiți să-și lase cu un gol mare în suflet familiile în țară și să plece să muncească în țări străine, pentru a putea să le asigure tuturor un trai mai bun. Și cadrul în care a fost filmată piesa este unul de vis, ca desprins din basme, iar imaginile pe care le veți vedea, fie că vă vine să credeți sau nu, sunt chiar din țara noastră, mai exact din județul Prahova, Muntele Roșu.

„Cu multă bucurie vă anunț, dragi prieteni, că am lansat o nouă melodie de suflet, pentru toți frații noștri aflați în pribegie. ‘România Suverană’ este o melodie de care o să-mi amintesc cu siguranță toată viața. În primul rând pentru că are un mesaj real și dur, ce zugrăvește imaginea tristă a unei Românii divizate, care își caută frații plecați peste hotare, dar și prin prisma unei întâmplări șocante, care a avut loc la filmările videoclipului.

Așa cum v-am obișnuit, aleg tot timpul peisaje reprezentative pentru țara noastră când filmez videoclipurile pieselor mele. Sfătuindu-mă cu echipa mea de filmare, am hotărât ca, de data aceasta, să mergem la Muntele Roșu, o locație impresionantă, cu un peisaj de poveste, dar unde, din păcate, am avut surpriza neplăcută să vedem că este o zonă părăsită și probabil frecventată doar ocazional de drumeți, întrucât nu există nicio locație unde să te oprești să mănânci sau să înnoptezi. Am oprit mașina și ne-am apucat de treabă. Vremea ținea cu noi, soarele strălucea, era liniște și ne bucuram de peisaj.”, le-a povestit Jessie fanilor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie Banes (@jessiebanes)

Peripețiile prin care a trecut la filmări

Chiar dacă, în final, filmările pentru videoclip s-au încheiat cu succes, artista le povestește fanilor săi cum a avut parte de șocul vieții, în momentul în care un urs a venit către echipa sa, fără niciun fel de reținere. 

„După 2 ore de filmat, când eram deja pe finalul înregistrărilor, am avut parte de șocul vieții noastre! În depărtare am avut surpriza să îl vedem pe Martinel, un urs brun care căuta probabil ceva de mâncare în zonă, iar, cum nu erau turiști care să-l sperie, a înaintat curajos către noi, deși nu făceam prea multă gălăgie. Norocul nostru a fost că l-am văzut din timp, așa că am apucat să fugim repede și să ne adăpostim în mașină. Am tras o sperietură zdravănă și cu siguranță că atât eu, cât și toată echipa de filmare ne vom aminti de peripețiile pe care le-am trăit în acea zi, dar îi mulțumim Lui Dumnezeu că am scăpat doar cu șocul și că nu s-a întâmplat nimic grav.

Poate că, dacă nu l-am fi văzut din timp aș fi fost prima artistă din România care ar fi filmat un videoclip împreună cu un urs în libertate, până la urmă un simbol al frumoasei noastre țări”, a mai spus artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel