Jessica Simpson, de nerecunoscut. Transformarea incredibilă a artistei, după 4 ani fără alcool: "Nu băutura a fost problema. Eu eram”

Data publicării:

Jessica Simpson a marcat patru ani fără alcool printr-o postare emoționantă pe Instagram. Vedeta le-a arătat fanilor o fotografie personală,  făcută pe 1 noiembrie 2017, în care arată de nerecunoscut. 

Jessica Simpson a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care arată "de nerecunoscut" pentru a marca 4 ani de abstinență: "Sunt liberă”. 

"Nu băutura a fost problema. Eu eram. Nu mă iubeam pe mine însămi. Nu mi-am respectat propria putere. Astăzi o fac"

"Această persoană... este o versiune de nerecunoscut a mea", a scris cântăreața în dreptul imeginii. "Am știut că în acest moment îmi voi permite să-mi recapăt lumina."

După patru ani fără alcool, Jessica Simpson, în vârstă de 41 de ani, este mai sinceră ca niciodată despre lupta ei cu abuzul de alcool.

Într-o postare pe Instagram, cântăreața a împărtășit o fotografie emoționantă ,surprinsă într-un moment de tăcere și contemplare. "Această persoană, în dimineața  zilei de 1 noiembrie 2017, este o versiune de nerecunoscut a mea", a scris Simpson în descrierea fotografiei. 

"Am avut atât de multe autodescoperiri de deblocat și explorat", a continuat ea. "Știam că în acest moment îmi voi permite să îmi recapăt lumina, să îmi arăt victoria asupra bătăliei mele interne de stimă de sine și să înfrunt această lume cu o claritate pătrunzătoare. Personal, pentru a face acest lucru a trebuit să mă opresc din consumul de alcool".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Simpson a făcut mărturisiri cutremurătoare despre lupta cu dependența de alcool în cartea sa de memorii din 2020, Open Book. Cântăreața  spune că a atins limita de jos la o petrecere de Halloween pe care ea și soțul ei, Eric Johnson, au găzduit-o în casa lor în 2017. "'Trebuie să mă opresc. Ceva trebuie să se oprească", își amintește ea că le-a spus prietenilor ei de atunci, a declarat ulterior pentru People, în ianuarie 2020.


"Mi-a ținut mintea și inima să se învârtă în aceeași direcție și, sincer, eram epuizată", a scris Simpson pe Instagram. "Am vrut să simt durerea pentru a o putea purta ca pe o insignă de onoare. Am vrut să trăiesc așa cum o face un lider și să rup cicluri pentru a merge înainte - fără să privesc niciodată în urmă cu regrete și remușcări pentru orice alegere pe care am făcut-o și pe care o voi face pentru tot restul timpului meu aici, în această lume frumoasă."

În ciuda dependenței sale de băutură, Simpson a reușit să renunțe fără prea multe probleme, spune ea. "Renunțarea la alcool a fost ușoară", a continuat ea în People. "Eram supărată pe acea sticlă, pe modul în care îmi permitea să rămân mulțumită și amorțită".

"Când am încetat să mai beau alcool, am văzut cu adevărat tot ceea ce ascundeam în spate și toate fricile pe care le lăsam să mă copleșească în atât de multe feluri", a declarat ea pentru NPR în februarie 2020. "Cu toții avem acea capacitate și acea putere în noi înșine de a face acest lucru."


Iar de atunci, Simpson nu a mai privit înapoi. "Nu pot să cred că au trecut patru ani!", a împărtășit ea în postarea sa."

Chiar dacă a spus că renunțarea la alcool a fost ușoară pentru ea, ea recunoaște munca grea pe care o depune în viața ei. "Adevărata muncă ce trebuia făcută în viața mea a fost să accept de fapt eșecul, durerea, ruperea și autosabotajul", a continuat ea. "Nu băutura era problema. Eu eram. Nu mă iubeam pe mine însămi. Nu-mi respectam propria putere. Astăzi o fac. M-am împăcat cu temerile și am acceptat părțile din viața mea care sunt pur și simplu triste."

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel