Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit. Artista își schimbă numele: „20 de ani de răbdare"

Data actualizării: | Data publicării:

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit într-o capelă din Las Vegas.

Celebrul cuplu s-a căsătorit în stilul clasic din Las Vegas, în cadrul unei ceremonii completate de un "tunel al iubirii".


Jennifer Lopez a anunțat căsătoria lor duminică, într-o postare pe Instagram: 

 

"Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare", a scris Lopez într-un mesaj semnat Jennifer Lynn Affleck, semn că vedeta a renunțat la numele ei de familie și că l-a preluat pe al soțului, potrivit SkyNews.


Nunta celebrului cuplu din Nevada a fost punctul culminant al unei relații care s-a întins pe parcursul a peste două decenii, în două iubiri separate, și care a fost cap de afiș pe nenumărate coperte ale tabloidelor.

Ceremonia - desfășurată în stilul clasic din Vegas - vine la trei luni după ce cuplul și-a confirmat logodna și la 18 ani după ce și-au anulat nunta.


Jennifer Lopez a povestit că cei doi au zburat sâmbătă la Las Vegas și au stat la coadă pentru ceremonie alături de alte patru cupluri.


Au fost apoi, imediat după miezul nopții, la Little White Chapel, care dispune de un "tunel al iubirii".

Lopez a spus că a fost cea mai frumoasă noapte din viața lor.

Ea a adăugat: "Rămâi suficient de mult timp și poate că vei găsi cel mai bun moment din viața ta într-un drive through din Las Vegas la ora 12:30 dimineața, în tunelul iubirii, cu copiii tăi și cu cel cu care îți vei petrece viața pentru totdeauna."

Povestea de dragoste dintre Lopez și Affleck a început în iulie 2002 și s-au logodit câteva luni mai târziu, în noiembrie.

Trebuiau să se căsătorească în septembrie 2003, dar au anulat nunta cu doar câteva zile înainte de ceremonie și au renunțat la logodnă în ianuarie 2004.

Affleck a fost căsătorit anterior cu actrița Jennifer Garner, dar au divorțat în 2018, după 13 ani de căsnicie.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel