Jennifer Lopez, sărut pasional cu Ben Affleck chiar de ziua ei de naștere. Petrecere incendiară pe yacht /FOTO

Data publicării:

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au asumat oficial relația. 

Jennifer Lopez a postat pe Instagram o fotografie în care se sărută pasional cu fostul său iubit, Ben Affleck. Cei doi se aflau pe un yacht la petrecerea aniversară a artistei. 


Cei doi au reluat legătura după 17 ani. În anul 2004 ei au fost pe punctul de a se căsători, dar au anunțat despărțirea imediat, fără prea multe explicații. 


Au fost unul dintre cele mai faimoase cupluri de la Hollywood, supranumiți și “Bennifer”.

 


Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului “Gigli”, în 2002. Pe atunci, J. Lo era căsătorită cu Cris Judd. După ce a divorțat în 2003 și-a făcut publică relația cu Ben Affleck.


Frumoasa artistă a petrecut ziua de naștere alături de iubitul ei Ben Affleck pe un yacht. Cântăreața a îmbrăcat un costum de baie minuscul roșu cu imprimeu.

 


„Sunt super fericită”, a spus ea. 


„Știu că oamenii se întreabă mereu. Cum te simți? Ce se întâmplă? Ești bine? Asta este. Nu am fost niciodată mai bine. 


Și vreau ca oamenii mei care țin la mine, pentru că eu țin atât de mult la ei, să știe că am ajuns cu adevărat la un punct în viața mea în care mă simt foarte bine pe cont propriu. 


Și cred că, odată ce ajungi în acel loc, ți se întâmplă lucruri uimitoare pe care nu ți le mai imaginezi în viața ta. Și așa că acolo mă aflu.

Și îmi place toată dragostea care vine spre mine acum și toate, toate urările de bine. Și vreau ca toată lumea să știe că este cel mai bun moment. Este cel mai bun moment din viața mea”, a spus Jennifer Lopez pentru Apple Music 1. 

 

Citește și: Cristina Cioran a împlinit 44 de ani, dar trece prin clipe grele după ce a născut prematur: „Ema încă este la incubator”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel