Cristina Cioran a împlinit 44 de ani, dar trece prin clipe grele după ce a născut prematur: „Ema încă este la incubator”

Data publicării:
Cristina Cioran, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Cioran, sursa foto Instagram

Cristina Cioran și-a aniversat ziua de naștere. Cum arată vedeta la doar câteva zile de la naștere?

Cristina Cioran trece prin clipe grele după ce fetița ei s-a născut la doar 29 de săptămâni. Micuța a fost internată la Terapie Intensivă, iar actrița a fost nevoită să o lase singură în spital din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19. 


Cristina Cioran le-a transmis un mesaj fanilor și le-a mulțumit deoarece au fost alături de ea în momentele grele. Aceasta susține că a trecut mai ușor peste durere datorită mesajelor de încurajare. 


Cristina Cioran a spus că fiica ei se află încă la incubator, dar speră că o va putea aduce cât mai curând acasă. 


„44, mamă fericită, soție fericită! Vă mulțumesc din suflet pentru mesaje, gânduri și încurajări! A fost o zi de naștere și renaștere! Am încercat să răspund tuturor și sper să nu va supărați pe mine dacă nu am reușit să răspund tuturor. Suntem optimiști și convinși că Ema va fi bine! Deocamdată încă este la incubator; va mai sta acolo până crește suficient ca sa poata fi luată acasă! M-au ajutat și mă ajută mult mesajele și încurajarile voastre! Va mulțumesc mult pentru urări și abia astept să vă dau vești”, a scris Cristina Cioran pe Instagram. 


Deși sarcina a decurs bine, iar mămica n-a întâmpinat niciun fel de probleme, ajunsă în cea de-a șaptea lună de sarcină, vedeta a trecut prin șocul vieții ei. 


Duminică, 18 iulie, Cristina Cioran a ajuns de urgență la Spitalul Municipal, după ce a făcut o toxiinfecție alimentară care i-a declanșat travaliul.


Inițial, aflată în șoc, vedeta s-a grăbit să posteze pe rețelele de socializare un mesaj în care îi roagă pe fani să se roage pentru fiica ei.


„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, a transmis Cristina Cioran pe rețelele de socializare duminică.

 

Citește și: Ce avere are Roxana Ciuhulescu. Fosta vedetă Playboy lucrează acum la Guvern



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel