Jennifer Lopez, primele declarații despre relația cu Ben Affleck: „Niciodată nu m-am simțit mai bine”

Data actualizării: | Data publicării:
Jennifer Lopez și Ben Affleck, captura foto Youtube/ sursa John Jlover
Descriere foto: Jennifer Lopez și Ben Affleck, captura foto Youtube/ sursa John Jlover

Jennifer Lopez a fost surprinsă în repetate rânduri în compania lui Ben Affleck. Ce spune vedeta despre relație lor?

Jennifer Lopez şi Ben Affleck au format cel mai mediatizat cuplu din lumea întreagă la începutul anilor 2000 și au fost supranumiţi "Bennifer". Cei doi şi-au anulat brusc nunta în 2003 şi s-au despărţit câteva luni mai târziu.


În ultimele săptămâni, Jennifer Lopez şi Ben Affleck au fost surprinși de mai multe ori împreună în Los Angeles şi Miami. Vedeta s-a despărțit recent de jucătorul de baseball Alex Rodriguez. Cei doi şi-au anulat logodna la jumătatea lunii aprilie, după o relaţie care a durat patru ani.


Jennifer Lopez a vorbit pentru prima oară despre starea ei emoțională, după ce a început relația cu Ben Affleck, într-un interviu cu Zane Lowe la Apple Music 1.


„Sunt super fericită”, a spus ea. 


„Știu că oamenii se întreabă mereu. Cum te simți? Ce se întâmplă? Ești bine? Asta este. Nu am fost niciodată mai bine. 


Și vreau ca oamenii mei care țin la mine, pentru că eu țin atât de mult la ei, să știe că am ajuns cu adevărat la un punct în viața mea în care mă simt foarte bine pe cont propriu. 


Și cred că, odată ce ajungi în acel loc, ți se întâmplă lucruri uimitoare pe care nu ți le mai imaginezi în viața ta. Și așa că acolo mă aflu.

Și îmi place toată dragostea care vine spre mine acum și toate, toate urările de bine. Și vreau ca toată lumea să știe că este cel mai bun moment. Este cel mai bun moment din viața mea”, a spus Jennifer Lopez pentru Apple Music 1. 

 

La doar cinci luni după despărțirea de Ben Affleck, Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Marc Anthony, cel de-al treilea soţ al ei. 

 

Ben Affleck s-a căsătorit în 2005 cu actriţa Jennifer Garner, cu care are trei copii: Violet Ann, Seraphina Rose şi Samuel. Cei doi au divorțat în anul 2018. 

 

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei își reînnoiesc jurămintele. Vedeta și-a ales deja ținuta pentru marele eveniment



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel